Harry Redknapp dobio otkaz u Tottenhamu!

Harry Redknapp više nije trener Tottenhama! Nakon gotovo četiri godine koliko je bio trener Spursima, razišao se s klubom kako se nagađalo već danima iako je još u srijedu demantirao takve ideje

14.6.2012.
8:52
VOYO logo

U ugovoru je još imao jednu godinu za odraditi, no kad je pregovarao o novim uvjetima, nije se uspio dogovoriti s predsjednikom Danielom Levyjem.

"Potpuno sam uživao u vremenu koje sam proveo u Spursima i ponosan sam na svoja postignuća. Bile su to fantastične četiri godine u kojima je ponekad nogomet ostavljao bez teksta. Žalostan sam što odlazim, no htio bih se zahvaliti igračima, djelatnicima kluba i navijačima za njihovu podršku svo ovo vrijeme", rekao je 65-godišnji Redknapp za službene klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Levy je iznio klupski stav.

"Ovo nije odluka koje je vodstvo kluba donijelo olako. Harry je došao u klub kad je njegovo iskustvo i pristup bilo baš ono što smo trebali. Odluka nema veze sa sjajnim poslom kojeg je radio. Zahvaljujem mu na postignućima i uloženom trudu. On će na White Hart Laneu uvijek biti dobrodošao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp je u Tottenham došao iz Portsmoutha u listopadu 2008. i zatekao klub na samom dnu premijerligaške ljestvice. U svojoj trećoj sezoni donio je Ligu prvaka nakon 48 godina.

Podsjetimo, kotirao je donedavno kao glavni kandidat za klupu Engleske, no Savez je iznenađujuće odlučio posao dati Royju Hodgsonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski mediji spominju dvije opcije za Redknappova nasljednika. To su Evertonov trener David Moyes iako u Liverpool nije poslana još nikakva službena ponuda te trener Wigana Roberto Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo