HALILOVIĆ SPASITELJ: / 'Sporting neće ispasti, ja sam optimist'

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Nogometaši Sportinga nanizali su tri poraza, u posljednjih pet utakmica izgubili su četiri puta. Nakon trinaest kola u Primeri, momčad Alena Halilovića udaljena je samo dva boda od zone ispadanja.

1.12.2015.
14:43
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac koji ovu sezonu u Gijonu igra na posudbi iz Barcelone smatra da će njegova momčad ipak izbjeći najcrnji scenarij. U posljednjoj utakmici, Sporting je s 1:2 poražen na gostovanju kod Celte.

'Dobri smo, samo to ne prate rezultati'

"Bili smo bolji no ništa nam to ne znači. Jasno da ne može biti zadovoljni tim rezultatom, ali možemo biti ponosni kako smo odigrali tu utakmicu i nastaviti naporno raditi da se ovakve stvari više ne događaju. Nastavimo li ovako igrati pobijedit ćemo u mnogim utakmicama i uslijedit će dobri rezultati. Zaslužujemo imati više bodova od onoga što trenutačno pokazuje ljestvica. Dobri smo, samo nemamo rezultate koji to prate", kazao je Halilović koji se i sam čudi bodovnoj "suši".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo sreće'

"Nije baš ovo uobičajena situacija, ne znam što nam se događa, detalji odlučuju o ishodima utakmica i može se reći da baš i nemamo sreće", dodao je talentirani 19-godišnji veznjak.

“Zaista mislim da smo na pravome putu. Dobro radimo i dobro igramo, s rezultatima doći će i samopouzdanje. Ovo do sada bilo je i pomanjkanje sreće i zato možemo biti optimistični”, zaključio je Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo