POTRES U REPREZENTACIJI / Zvijezda Chelseaja brutalno odgovorila bivšem treneru Dinama, ovo je dosta uvredljivo

Image
Foto: Profimedia

Oglasio se nakon što ga je Vaha izbacio iz momčadi

3.9.2021.
8:22
Profimedia
VOYO logo

Legendarni bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić odlučio je iz reprezentacije Maroka izbaciti najveću zvijezdu, igrača Chelseaja Hakima Ziyecha. Pitanje je hoće li ga voditi na SP u Katar ako Maroko izbori plasman.

"Po prvi sam u trenerskoj karijeri vidio da jedan reprezentativac odbija igrati i da se pretvara da je ozlijeđen. Liječnici su bili jasni i rekli da može igrati prijateljsku utakmicu s Ganom, ali je on odbio. Potom se odio i zagrijavati i uđe u igru jer je bio zamjena. Ja takvo ponašanje ne prihvaćam. Ili si 100 posto tu ili nisi nikako", kazao je čuveni Vaha i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

29.04.2011. Maksimir, Zagreb- U prostorijama uprave nogometnog kluba Dinamo u Maksimiru,trener kluba Vahid Halilhodzic odrzao je pressicu. Photo: Boris Scitar/PIXSELL

"Na posljednja dva okupljanja nije bio disciplinaran. Ne izgleda mi kao igrač koji želi mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. To neću tolerirati. Kasnio je na okupljanje i odbio je trenirati. Nakon toga nije bilo smisla raspravljati i odgovor zašto ga nema je jasan. Za mene je nacionalni tim svetinja i nitko se ne smije igrati s tim. Ovo nije ponašanje jednog lidera tima", poručio je.

Malo potom Ziyech se oglasio i oštro odgovorio bivšem treneru Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada pričaš, onda govori istinu", poručio mu je preko Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo