GOMILA REAKCIJA / Hajdukovcima remi teško pao: 'S obranom slabijom od bezalkoholne pive prvo mjesto u prvenstvu možemo samo sanjati'

Image
Foto: Milan Sabic/Pixsell

Novi kiks Bijelih izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama

7.4.2023.
21:53
Milan Sabic/Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Hajduka i Istre 1961 u susretu su 28. kola HNL-a na Poljudu igrali 2-2 (2-2).

Image
PRVE REAKCIJE /

Ivan Leko se nakon novog kiksa dotaknuo problema Hajduka: 'Stalno pričamo o tome, to je neka dublja priča'

Image
PRVE REAKCIJE /

Ivan Leko se nakon novog kiksa dotaknuo problema Hajduka: 'Stalno pričamo o tome, to je neka dublja priča'

Sva četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu, Hajduk je poveo golom Jana Mlakara (2), Istra 1961 je preokrenula preko Luke Hujbera (19) i Munsefa Bakrara (21), da bi Mlakar (45+1) svojim drugim golom na utakmici postavio konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk sada na drugom mjestu ima 54 boda, šest manje od Dinama koji u subotu gostuje kod Lokomotive, dok je Istra 1961 šesta sa 36 bodova, jednim više od sedme Rijeke koja će u subotu ugostiti Šibenik.

Novi kiks Bijelih izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mi izdvajamo neke od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može Dinamo biti loš, koliko mi možemo biti lošiji! Nemamo mentalitet pobjednika i to je AMEN!"

"Hajduk je zadnjih 15-ak godina najveći protivnik sam sebi!! S obranom slabijom od bezalkoholne pive prvo mjesto u prvenstvu možemo samo sanjati. Borevković danas 0 bodova, Grgić je mesar koji unosi bespotrebnu nervozu u cijelu momčad na terenu i van njega!! Nikola Kalinić zaslužuje apsolutno puno veću minutažu!! U polufinalu kupa se treba bacat glavom na njihovu kopačku jer nam se u suprotnom i tamo loše piše!! Marko Livaja i istinski navijači Hajduka ove mrvice definitivno ne zaslužuju!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasluženi remi i bod za Istru,svaka čast !!! A Hajduk????? Već više puta ispričana priča. Sam sebi najveći protivnik,sam sebi sapliće noge!!! Hajduk protiv svih može,ali protiv sebe nikako. Za ne vjerovati, ali istina! Gnka opet prvak nakon svih trauma,a Hajduku ostaje borba za kup. Ako i tu opet sam sebi ne iskopa jamu. E moj Hajduče!!!!!"

"Pa što smo mi navijači skrivili da zadnjih 20g. gledamo takve antitalente u dresu Hajduka?!? Što reći za igru Borevkovića danas…ne moze Dinamo toliko pasti koliko mi sami sebe možemo zeznuti…Nadam se da ćemo se sabrati za kup jer ovako…teško…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo Livajino mahanje rukama na svako "krivo" dodavanje suigrača je baš kapetanski… umjesto da ih bodri…on ih ubija u pojam… Da ne spominjem da "živi" u zaleđu… Nitko nije iznad kluba…pa ni on…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo