HAJDUKOVCI KIPTE OD BIJESA: / 'Tražimo hitan sastanak, nećemo odustati dok ne prestane ovaj teatar apsurda'

Image

Iz Hajduka je stigla oštra reakcija na odluku Komisije za žalbe HNS-a koja je u petak poništila kaznu Dinamovom nogometašu El Arabiju Hilelu Soudaniju.

21.4.2017.
15:50
VOYO logo

Disciplinski sudac Saša Pavličić Bekić suspendirao je Soudanija na jednu utakmicu zbog nasilnog ponašanja u dvoboju protiv Lokomotive, ali Komisija za žalbe je u petak poništila njegovu odluku pa će Alžirac moći igrati u subotnjem derbiju protiv Hajduka. Soudani je u dvoboju protiv Lokomotive nogom udario suparničkog igrača Luku Capana izvan borbe za loptu, ali sudac Tihomir Pejin mu nije pokazao ni žuti ni crveni karton.

Image
NEVIĐENA LAKRDIJA: /

Slavlje u Maksimiru, prihvaćena Dinamova žalba! Soudani može igrati protiv Hajduka

Image
NEVIĐENA LAKRDIJA: /

Slavlje u Maksimiru, prihvaćena Dinamova žalba! Soudani može igrati protiv Hajduka

'Neodrživo stanje u hrvatskom nogometu'

"Nakon današnje, nažalost, očekivane odluke Komisije za žalbu u 'slučaju Soudani', HNK Hajduk je poslao dopis HNS-u i svim klubovima Prve HNL sa zahtjevom za hitnim sastanku na kojem će se konačno raspraviti ovo neodrživo stanje u hrvatskom nogometu. Imamo spremne zahtjeve od kojih nećemo odustati, dok se ovaj teatar apsurda ne prekine. Apeliram i na ostale klubove da se priključe ovoj inicijativi jer ovo nije prvi put da su naknadna pamet, upitne odluke i maćehinski odnos naštetili hrvatskom nogometu", prenosi Hajdukova stranica izjavu predsjednika kluba Ivana Kosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Divljački Soudanijev start na suparnika

Hajduk nije odlučio prijaviti Soudanija disciplinskom sucu iako je izravno zainteresiran jer je sljedeći Dinamov suparnik. Čekali su Splićani da netko drugi pošalje prijavu, ali zato nisu čekali s reakcijom nakon poništenja kazne.

"Od hrvatske samostalnosti Komisija za žalbe nije se sastala ovako brzo te je očito da je u "slučaju Soudani" napravljen još jedan opasan presedan u nizu koji potvrđuje ružnu sliku o općem stanju u hrvatskom nogometu. Podsjećamo kako je navedeni igrač Dinama naknadno bio kažnjen od disciplinskog suca Prve HNL Saše Pavličića Bekića nakon što ga je sudac utakmice Dinamo – Lokomotiva Tihomir Pejin propustio kazniti isključenjem zbog udaranja protivničkog igrača. Poništavanjem i te naknadne odluke ispisano je još jedno poglavlje u nizu štetnih odluka po hrvatski nogomet", stoji u Hajdukovom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo