Hajdukovac otkrio pravu istinu o debaklu u Kolumbiji

9.8.2011.
22:48
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija do 20 godina na Svjetskom prvenstvu u Kolumbiji doživjela je pravi debakl. Poraz od Saudijske Arabija od 2:0 i Nigerije od 5:2, začinila je i selekcija Gvatemale.

U dvoboju najgorih reprezentacija turnira, Male Vatrene s 1:0 pobjedila je i ta reprezentacija koje praktički nema na nogometnoj karti svijeta. Poraz je to za koji ne postoji nikakvo opravdanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi veznjak Hajduka, Franko Andrijašević bio član spomenute hrvatske selelcije. Splićanin je javno htio ukazati na pogreške koje su se događale unutar reprezentacije, no njegova opaska prerasla je u sukob s izbornikom Grnjom.

"Nije to bio sukob, jednostavno nakon poraza od Saudijske Arabije izjavio sam da previše treniramo, ali to je preneseno u stilu 'rekli su igrači'. I bilo je tako, više nas je to kazalo, a Grnja je inzistirao na sastanku s nama da otkrije koji su to igrači davali izjave, no svi su šutjeli, a ja sam se javio i kazao da sam to rekao", izjavio je Andrijašević te nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa nije zabranjeno reći svoje mišljenje! Ali, kako me drugi nisu podržali, ispao sam glavni krivac", požalio se Franko na zajedništvo i atmosferu u reprezentaciji.

Nakon toga je preseljen na klupu, dobivao je mrvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma i da smo kojom srećom došli do finala, vjerojatno ne bih igrao!"

Unatoč velikom očekivanju od naše reprezentacije, Hrvatska se na kraju kući vraća s epitetom najgore momčadi turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što da kažem kad smo izgubili tri utakmice, a od prvenstva smo tako puno očekivali. Željeli smo se pokazati na velikoj sceni, a ocrnili smo Hrvatsku, dobili smo veliku pljusku. Krivci smo svi koji smo bili u Kolumbiji. Susret s Gvatemalom bio je dvoboj najgorih momčadi na prvenstvu, no čak smo do posljednjeg trenutka vjerovali da možemo dalje i onda je završilo na najgori mogući način", zaključio je na kraju.

Vezani članci:

arti-201108010077006 arti-201107310099006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo