HAJDUKOVA ZVIJEZDA DOZNALA KAZNU ZA ŠAMARANJE SUPARNIKA: / Drugi put će dobro razmisliti prije nego napravi nešto slično

Image

Sudac je provjerio situaciju i isključenje je bilo opravdano

9.4.2021.
12:28
VOYO logo

U odgođenom susretu 21. kola Prve HNL Hajduk i Slaven Belupo su na Poljudu ove srijede odigrali 2-2. Ovu utakmicu obilježio je i incident na kraju prvog poluvremena. Hajduk je ostao s igračem manje nakon što je Nihad Mujakić rukom po licu udario Karla Lulića. Sve je započelo njihovim naguravanjem, a završilo nepromišljenim postupkom domaćeg braniča. Sudac Goran Pečarić provjerio je situaciju i isključenje je bilo opravdano. Mujakić se poslije utakmice oglasio i ispričao za svoj postupak.

"Ispričavam se prije svega svojim suigračima, stručnom stožeru, cijelom klubu i navijačima. Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena i da je dovela do rezultata kojeg nismo željeli. Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mom odgoju i onome što se od mene očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres kojeg nosim i kluba kojeg iznimno cijenim i poštujem, ali mladost i moja velika želja doveli su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio", napisao je na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak je njegov postupak stigao na naplatu. Naime, disciplinski sudac Alan Klakočer kaznio ga je sa 7000 kuna i s dvije utakmice neigranja. Tako će propustiti utakmice s Istrom i Osijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo