Hajdukova tajna košta samo 200 kuna!

Tajna Hajdukove sjajne predstave protiv Zagreba je u – narukvici, kažu na Poljudu. Naime, uoči Zagreba svi igrači, stručni stožer, prateće osoblje...

8.3.2012.
7:14
VOYO logo

Magnetsku narukvicu koju navodno nose mnogi sportaši u SAD-u Splićanima je poklonio distributer za Hrvatsku, košarkaš Robert Troha, i na Poljudu je odmah postala hit. Primjerice, trener Krasimir Balakov dao je Anasu Sharbiniju odmah dva komada.

Narukvica koju igrači Hajduka stalno nose i skidaju je samo za vrijeme treninga i utakmica, navodno vraća ravnotežu u tijelo, neutralizira utjecaj okoline na energiju i anulira loše djelovanje na energiju uređaja poput mobitela, televizora, računala, kućanskih aparata. Narukvica košta oko 200 kuna, i navodno poboljšava balans, snagu, izdržljivost, daje veću koncentraciju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne skidam je, valjda ćemo za utakmicu protiv Splita dobiti još jednu, pa da imamo još više energije", kaže napadač Ante Vukušić, koji je u obje svoje utakmice protiv gradskog rivala Splita zabio.

"Igrao sam protiv Križanca, protiv Zenita i protiv Splita, svaki sam put zabio! Ne bojim se nikoga! A Križanac je super osoba, sreli smo se prije neki dan, poručio je da nam neće biti lako. Dvostruki kostobrani? Ha, ha, nije mi rekao da ih stavim", kaže Vukušić, kojem je cilj biti prvi strijelac lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio bi prvi hajdukovac s tom titulom od Ardiana Koznikua 1992.

"Lani mi je izmaklo, valjda neće ove godine. Glavni su mi konkurenti Beqiraj i Anas...", koji čini se, vjeruje u tajnu čudotvorne energetske narukvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo