HAJDUKOV UKRAJINAC S 3 PROMILA IZAZVAO PROMETNU NESREĆU, IZ KLUBA PORUČUJU: / 'Čeka ga najteža moguća kazna!'

Image
7.8.2016.
15:15
VOYO logo

U splitskoj su policiji potvrdili da se prometna nesreća dogodila u 6.30 sati na raskrižju ulica Domovinskog rata i Ulice slobode gdje se osobni automobil VW Polo sudario sa autobusom.

Policija nije otkrila identitet nastradalog vozača osobnog automobila, no mediji pišu da se radi o nogometašu Hajduka Radčenku koji je navodno bio i pod utjecajem alkohola, a spominje se 3,3 promila. Policija takvu informaciju medijima nije mogla potvrditi, ali ni demantirati što je i razumljivo s obzirom da alkotestiranja ozlijeđenih vozača u prometnim nesrećama obavljaju medicinski djelatnici u bolnicama gdje im se postotak alkohola provjerava u krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranim popodnevnim satima stigla je i reakcija iz Hajduka koju prenosimo u cijelosti.

- Sretni smo što se nikome ništa ozbiljnije nije dogodilo, ali istovremeno i najžešće osuđujemo, blago rečeno, neodgovorno ponašanje krivca ove prometne nesreće. Klub će bez ikakve milosti najoštrije reagirati prema svojem disciplinskom pravilniku. Nulta nam je tolerancija za takve radnje i Artema čeka najteža moguća disciplinska mjera. Neće biti prostora za pregovaranje i oprost. Istovremeno, apeliramo svim vozačima na odgovorno ponašanje, svi moramo imati na umu da svojim sudjelovanjem u prometu ne smijemo ugrožavati ostale sudionike - poručuju s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo