HAJDUKOV KAPETAN JE ZASLUŽIO ISKLJUČENJE: / 'Sreća da reklame nisu od betona. Ovo je bilo toliko nepromišljeno...'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sudački ekspert Mateo Beusan riješio je u HRT-ovoj emisiji Stadion sve sporne situacije iz prošlog kola hrvatskog prvenstva.

2.10.2017.
20:43
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u Vinkovcima slavio protiv Cibalije s 5-2, a mnogima je bio sumnjiv prvi gol Modrih u 18. minuti. Nametalo se pitanje je li strijelac Olmo bio u zaleđu prije no što je primio loptu i smjestio je u mrežu. Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Image
DINAMO PETICOM PROTUTNJAO VINKOVCIMA: /

Cibalia zaprijetila u drugom dijelu, ali u završnici se potpuno raspala

Image
DINAMO PETICOM PROTUTNJAO VINKOVCIMA: /

Cibalia zaprijetila u drugom dijelu, ali u završnici se potpuno raspala

Olmov gol je čist

"Diglo se dosta buke oko ove situacije, ali stvar je samo u tome da je kamera krivo postavljena i zavarava. Ne samo da je sudac ovdje procijenio da daje prednost napadaču, nego zaleđa uopće nije bilo", jasan je bio Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Zanimljivo, na kraju se pokazalo da je zapravo Cibalijin prvi gol koji je u 47. minuti postigao Karamarko, bio neregularan jer mu je prethodio prekršaj na Dinamovom golmanu Livakoviću.

"Livaković je uzeo loptu, imao ju je u posjedu, a čim vratar ima loptu u rukama, igrač ga ne smije napadati. Ovo je pogreška suca", istaknuo je Beusan, potvrdivši i da je jedanaest3erac za Dinamo iz kojeg je Soudani zabio za 3-1 prilično upitan jer se ne vidi kontakt na Henriquezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bio jedanaesterac za Hajduk

Hajduk je na Poljudu pobijedio zaprešićki Inter s 2-0, a nametnulo se pitanje je li trebao biti dosuđen jedanaesterac za Splićane nakon prekršaja na Tudoru.

"Jasno je da igrač Intera gura Tudora, ali nije jedanaesterac jer se prekršaj dogodio izvan kaznenog prostora. No, problem je što sudac nije dosudio ništa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je u 88. minuti ostao s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio kapetan Nižić zbog guranja suparničkog igrača koji je završio u reklamama. Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

"Čitao sam danas komenatre da je kontakt jedva postojao. Ali reći ću da je sreća da su reklame napravljene od drveta ili kartona, a ne od betona. Ovo je bilo toliko nepromišljeno, u ovakvom trku je igrača dovoljno dotaknuti da odleti, a kamoli ga gurnuti. Ovo je opravdani žuti karton", rekao je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo