NEKOĆ VELIKA NADA / Hajduk vraća 2.5 milijuna eura vrijednog stopera! Splićani ga ne dovode na posudbu već kupuju?

Image

Prošle je godine s Hajdukom osvojio Hrvatski kup, u finalu je zabio pogodak za 1:1, a potom se vratio u Benficu. Ako dođe do ovog transfera, Portugalac će biti treća prinova u svlačionici Bilih ove zime nakon vratara Ivana Lučića i Yassinea Benrahoua

10.2.2023.
10:38
VOYO logo

Splitski Hajduk u novoj polusezoni predvođen Ivanom Lekom ima velikih problema na stoperskim pozicijama. U prva tri susreta poraženi su čak dva puta, a uz to su inkasirali čak šest golova.

Pred susret s Rijekom na Poljudu ozljede i viroza pomele su Hajdukovu zadnju liniju izbacivši iz stroja Prpića i Borevkovića, a kako se Elez tek oporavlja od operacije Splićani su ostali na samo dva centralna defanzivca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko inzistira na igri s tri stopera pa je na mjesto lijevog centralnog braniča stao Dario Melnjak, nominalno bočni igrač. Upravo zbog toga ne čudi informacija da Hajduk pregovara s Benficom oko dovođenja Ferra, stopera koji je prošle sezone bio važan kotačić u Hajdukovom pohodu na Kup.

Napušta Vitesse

Nizozemski De Gelderlander piše da Portugalac napušta Vitesse, klub u kojem je bio na posudbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vitesse je doveo Portugalca prošlog ljeta na posudbu uz opciju otkupa, ali do otkupa neće doći jer Ferro ni na trenutak nije uspio uvjeriti ljude u klubu da ga otkupe. U nekim utakmicama je bio najslabija karika pa je nakon promjene trenera završio kao prekobrojan na tribinama", pišu Nizozemci.

Isti medij tvrdi da su Splićani i Benfica već duboko u pregovorima no za razliku od njegovog prošlog boravka u gradu pod Marjanom, ovog puta bi Portugalac ne bi trebao doći na posudbu već i službeno postati igrač Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio dva puta u 14 susreta

"Benfica traži novi klub za njega i čini se da će to biti Hajduk. S hrvatskim klubom Benfica pregovara oko transfera, ne posudbe, a Ferro bi s Hajdukom potpisao višegodišnji ugovor", tvrdi De Gelderlander.

Ferro je ove sezone za nizozemski Vitesse odigrao deset utakmica. Transfermarkt ga je procijenio na 2.5 milijuna eura, a prošle sezone je za Hajduk nastupio 14 puta te je dva puta bio strijelac, odmah u debiju protiv Gorice te u finalu kupa u dvoboju s Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako dođe do realizacije tog transfera Ferro će biti treća prinova u svlačionici Bilih nakon vratara Ivana Lučića i marokanskog ofenzivca Yassinea Benrahoua. Prijelazni rok u Hrvatskoj traje još pet dana.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo