VIDEO: / Ovaj Brazilac je novo pojačanje Hajduka?

Ukoliko su medijska naklapanja točna, Hajduk bi postao europska filijala novog brazilskog prvaka Fluminensea.

1.12.2012.
13:14
VOYO logo

Počela se raspetljavati priča oko tajnog odlaska Hajdukovog dvojca - Sergije Krešić i Fredi Fiorentini u Brazil. Oni će prisustvovati Fluminenseovoj proslavi naslov prvaka, protiv Vasco da Game. U Serie A se igra posljednje kolo, a Flu je ostvario sedam bodova prednosti ispred najbliže pratnje.

Splićani, naravno, ne mogu dovesti njihove zvijezde poput Deca, Thiago Nevesa ili Freda, ali mogu ostvariti suradnju oko plasiranja u Europu brazilskih nogometaša koji iz nekog razloga nisu u prvom planu u Fluminenseu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Jutarnji list, Splićani bi te igrače plaćali do pet tisuća dolara mjesečno, a ukoliko bi se igrači dalje plasirali na europsko tržište profit bi Hajduk s Fluminenseom dijelio u omjeru 50:50. Prva dva nogometaša, trebala bi stići već ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošto Hajduku očajno treba strijelac, na meti bi mogao biti Marcos Júnior, omaleni (167 cm) 19-godišnji napadač koji je u ovoj sezoni odigrao tek 512 minuta. Uglavnom bi ulazio s klupe u završnici i zabio je jedan gol uz četiri asistencije. Prema Transfermarktu, cijena mu je 750.000 eura. Još manju minutažu imao je i 20-godšnji Matheus Carvalho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo