HAJDUK UČI OD NAJVEĆEG SUPARNIKA: / 'Dinamo nam je najbolje upozorenje'

Image
Foto: Pixsell, Ivo Čagalj

Nogometaši Hajduka otputovali su na uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige u norveški Drammen gdje će u četvrtak (19 sati) protiv Stromsgodseta braniti lijepu prednost s Poljuda (2:0).

5.8.2015.
11:52
Pixsell, Ivo Čagalj
VOYO logo

Dobru psihološku pripremu Bijelima je sinoć pružio Dinamo koji je u rijetko viđenoj utakmici protiv Moldea spašavao prednost 3:0, domaćin je izjednačio na 3:3, ali ostao bez gola koji bi ga vodio u 4. pretkolo Lige prvaka. Prevedeno, nema prednosti koja se ne može ispustiti, a vrijednu lekciju dobili su i hajdukovci.

'Nismo gledali Dinamo, imali smo trening'

"Nismo gledali utakmicu, čuli smo da je bilo napeto. Tijek rezultata bio je poseban, a ta utakmica može i nama poslužiti kao upozorenje. Ne smijemo suparniku davati poklone", kazao je Hajdukov trener Damir Burić uoči leta u Skandinaviju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajdukovce, kao i Dinamo u Moldeu, u Norveškoj čeka umjetna trava.

"Pripremili smo se za sve mogućnosti, čuo sam da je teren jako brz. Od igrača ne mogu jedini računati na Antu Roguljića koji ima ozlijeđen aduktor", izvijestio je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne zanimaju me premije'

Prednost od 2:0 može biti varljiva. "Naša momčad nema strpljenja, ima napadački duh, ali time i otvaramo suparniku prostor. Mladi smo, željni trke i svega, treba to leći na svoje mjesto", pojasnio je Hajdukov trener.

Netko je spomenuo premije za prolazak u 4. pretkolo... "O tome nisam pričao, niti ću pričati. Jedino me zanimaju bolji uvjeti za rad, a ne novac", zaključio je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo