Hajduk u novim, velikim problemima!

U Hajduku se upalio novi alarm za uzbunu.

28.9.2011.
20:04
VOYO logo

Iako je ljeto 2012. naizgled još daleko, ne krene li uprava poljudskog kluba u hitno potpisivanje ugovora sa svojim igračima, Hajduk bi bi mogao ostati bez nekoliko ključnih figura svoje momčadi.

U središtu pozornosti su Marin Tomasov, u ovoj sezoni jedan od ponajboljih pojedinaca 'Majstora s mora', zatim 'Bijela jedinica' Danijel Subašić, kapetan Srđan Andrić bez kojeg je splitski vezni red nezamisliv, te Mario Tičinović, dečko od kojeg se puno očekuje u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Hajduk već godinama živi od prodaje svojih najboljih igrača, ne zaštiti li se novim ugovorima, mogao bi ostati bez ponajboljih pojedinca, ali i nekoliko milijuna eura.

"U tijeku su pregovori s nogometašima kojima ugovorna obveza istječe 30. svibnja 2012. godine. Ponuđeni su im novi ugovori", prenijela je stav Uprave kluba za Sportske novostiLaura Visković iz Hajdukovog odjela za odnose s javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za oko je zapeo posebno Marin Tomasov, koji je konačno poigrao u kontinuitetu. Mladi Zadranin ove je sezone nezamjenjiv član momčadi Krasimira Balakova, postigao je već pet pogodaka pri čemu je nadodao četiri asistencije.

Marina se na Poljudu dugo čekalo, i izgleda, konačno je stasao u kvalitetnog igrača. No, Hajduku sada prijeti opasnost od njegovog odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je suditi prema Transfermarktu koji Tomasova procjenjuje na vrijednost od 2,7 milijuna eura, Splićani bi njegovim odlaskom mogli izgubiti znatan iznos. Alarm za uzbunu se upalio, na potezu su čelni ljudi kluba.

Vezani članci:

arti-201109240529006 arti-201109230502006 arti-201109220990006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo