Hajduk u lovu na Edoarda Reju: 'Naš projekt mu je dobro sjeo, to daje nadu'

Hajduk je u ofenzivi za trenerom. Talijanski stručnjak Edoardo Reja prva je želja splitskih Bijelih. Ali, cijena koju je Reja postavio Hajduku prevelika je.

9.2.2015.
12:22
VOYO logo

Prema pisanju Slobodne dalmacije, Hajduk u sastavu predsjednik Marin Brbić i Goran Vučević razgovarali su proteklog vikenda u Opatiji s talijanskim stručnjakom Edoardom Rejom. Reja je Hajduku prvi pick za trenera, Splićani su opasno zagrizli za svog bivšeg trenera, čovjeka koji je u karijeri dva puta jedino vodio Lazio. Međutim, malo je zapelo oko cijene. Jer, Reja je navodno tri puta skuplji od bivšeg stratega BijelihIgora Tudora koji je u Hajduku zarađivao 10 000 eura bruto mjesečno. Reja je zadovoljan projektom Hajduka, stoga ozbiljno razmišlja o povratku u Split.

Kad bi Reja odlučio preuzeti Hajduk za, otprilike, 200.000 eura godišnje, vjerujemo da bi se novci našli. Hajduk sada treba naći novac, napraviti program financija, te naći neke sponzore, a dio namaknuti i iz napravljenog prostora iz proračuna ovog prijelaznog roka kad su otišla trojica iz dosadašnjeg stručnog stožera (Tudor, Vučko, Tomić), pa igrači Milić, Bradarić, Anđelković, K. Ljubičić... Tu se može naći manevar. E, to bi onda bio posao za poljudski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovorima možemo biti zadovoljni jer naš projekt baš dobro sjeo gospodinu Reji, mister kako ga zovu, ostavio je sjajan dojam i voljeli bismo da sve završi dobro. Ali, moramo se još naći, pokušati se dogovoriti. Pokazan je interes s obje strane, to je ono što daje nadu da bi sve moglo završiti kako treba", rekao je Marin Brbić, predsjednik uprave Hajduka.

Sada Hajduk sprema ponudu za Reju, sve je još uvijek otvoreno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo