TRANSFER NA POMOLU / Hajduk u finišu prijelaznog roka ostaje bez jednog od najboljih igrača? On upada izravno u Ligu prvaka i igrat će protiv Messija i Neymara

Image

Elezu se, dakle, nudi mjesto u prvoj momčadi i vrlo vjerojatno bogat ugovor, te naravno igranje u Ligi prvaka

29.8.2022.
15:17
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i jedan od najboljih igrača Hajduka, branič Josip Elez, mogao bi u finišu prijelaznog roka ostvariti novi veliki transfer. Naime, Elez je lider obrane Bijelih i dosta je iznenadio izjavama nakon poraza od Osijeka u sedmom kolu Prve HNL kada je javno kritizirao svoje suigrače.

"Najlakše je reći da smo bili bolji drugo poluvrijeme. Kada protivnik vodi 2:0, lakše je biti bolji. Treba tako krenuti od početka, biti dominantan. Ne smijemo imati propuste. Tako je bilo i prošle sezone. To se treba promijeniti. Sedam dana pripreme za iduću utakmicu protiv Slavena može pomoći i odmoći. Ne smijemo previše razmišljati da moramo sve promijeniti, nego to moramo napraviti. Treba svatko pogledati sebe, postaviti se bolje i biti više kao ekipa. Samo tako možemo pobjeđivati i ostvarivati bolje rezultate", kazao je Elez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Igrat će Ligu prvaka

Elezove izjave možda se mogu povezati i s napisima izraelskih medija koji tvrde da bi Hrvat mogao preći u redove Maccabi Haife, koja je upravo izborila plasman u Ligu prvaka i igrat će u skupini s PSG-om, Juventusom i Benficom.

Maccabi je u potrazi za kvalitetnim stoperom jer su ostali bez Bogdana Palanića koji je otišao u Emirate. Elezu se, dakle, nudi mjesto u prvoj momčadi i vrlo vjerojatno bogat ugovor, te naravno igranje u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elez je vezan za Hajduk do 2025. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 900 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo