NAJBOLJI AKTERI KOLA / Hajduk slavio protiv Gorice, no nema ni jednog igrača u momčadi kola: Gorica ima dvojicu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kako je nogomet nekad okrutna igra dovoljno govori statistika po kojoj se u momčadi kola nalaze dva igrača Gorice

20.2.2023.
11:04
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Iza nas je i 22. kolo HNL-a pa je vrijeme za kratki osvrt te najboljeg Igrača i momčad kola. Kolo je otvoreno u petak kada su se sastali Slaven Belupo i Šibenik.

Image
STANJE NA TRIBINAMA /

NAVIJAČKA GALERIJA Vatrogasci imali posla na vatrenom Poljudu, praznik nogometa u Varaždinu

Image
STANJE NA TRIBINAMA /

NAVIJAČKA GALERIJA Vatrogasci imali posla na vatrenom Poljudu, praznik nogometa u Varaždinu

Gosti su napustili Koprivnicu s tri boda u džepu (0-1) i tako produljili seriju Farmaceuta koji su posljednji put slavili 23. listopada prošle godine. Subotnji program otvoren je utakmicom Istre 1961 i Osijeka u Puli, a domaćini su došli do novog trijumfa (1-0) i tako šokirali Osječane koji su u vidljivom padu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romantika u Ulici pjesnika

Potom selimo u Zagreb gdje su snage odmjerili Lokomotiva i Rijeka. Uz romantičan zalazak sunca mogli smo gledati dobar nogomet, ali i festival promašaja. Gostujuća momčad je iskoristila svoje šanse te se iz Ulice pjesnika vratila s punim plijenom (1-2).

Momčad Sergeja Jakirovića upisala je četvrtu pobjedu u nizu i osvojila 13 od mogućih 15 bodova u drugom djelu prvenstva te se u potpunosti uključila u borbu za Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pao je rekord

HNL nedjelju smo otvorili utakmicom Varaždina i Dinama, a Modri su bez previše stresa stigli do pobjede (1-3). Treba napomenuti kako je na tribinama u baroknom gradu bilo najviše gledatelja ove sezone.

Hrvatski prvak je tim trijumfom pobjegao drugoplasiranom Hajduku na 11 bodova prednosti pa Splićani nisu imali pravo na kiks. Hajduk je na svom Poljudu pred uvjerljivo najviše gledatelja u ovom kolu ugostio posljednju momčad prvenstva i slavio (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Gorica uspjela izjednačiti, momčad Ivana Leke uspjela je slomiti vrlo dobre goste koji su unatoč borbenosti i odgovornoj igri Split napustili pognute glave budući da je pretposljednji Šibenik slavio i tako pobjegao na deset bodova prednosti 14 kola prije kraja.

Igrač kola

Po Sofascore ocjenama ovog kola najbolji pojedinac kola bio je Dinamov Luka Ivanušec koji je u pobjedi Modrih 3-1 na gostovanju u Varaždinu postigao dva pogotka i uvjerljivo dobio najveću ocjenu od svih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sofascore

Momčad kola

Kako je nogomet nekad okrutna igra dovoljno govori statistika po kojoj se u momčadi kola nalaze dva igrača Gorice, Jurica Pršir (8.5) i Slavko Bralić (8.3). Igrača Hajduka nema iako su slavili 2-1 u tom dvoboju na Poljudu.

Utješna nagrada za Goričane iako im neće puno pomoći. Još jednom tu je Šibenikov Lovre Rogić koji se pretplatio na prvog vratara u momčadi kola s ocjenom (8.4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sofascore
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo