KLUPSKO PRIOPĆENJE / Hajduk osudio incident s kraja utakmice: 'Ne služi nam na čast'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Prilikom slavlja gostujuće momčadi sa zapadne tribine je prema klupi gostiju bačena staklena bočica...

3.9.2023.
16:56
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

U sedmom kolu HNL-a zaustavljen je pobjednički niz HajdukaIstra 1961 je pogotkom u 101. minuti pobijedila splitsku momčad s 1-0 (0-0).

Image
ČEKA GA ĐOKOVIĆ /

Tko je Borna Gojo? Veliki navijač Hajduka kojeg je u Bijeloj kući primio Trump

Image
ČEKA GA ĐOKOVIĆ /

Tko je Borna Gojo? Veliki navijač Hajduka kojeg je u Bijeloj kući primio Trump

U slavlju Puljana sa zapadne tribine Poljuda u glavu pogođen pričuvni igrač Istre Eric Bjorkander. Morao je 27-godišnji nogometaš na šivanje zadobivene rane, a delegat je ustvrdio čime je pogođen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prilikom slavlja gostujuće momčadi sa zapadne tribine je prema klupi gostiju bačena staklena bočica, koja je pogodila igrača gostiju s brojem 5 Björkander Nils Eric Rolanda te mu napravila posjekotinu na glavi", otkrio je delegat u izvješću čime je pogođen švedski nogometaš.

O incidentu se oglasio i Hajduk na Facebooku: "HNK Hajduk čestita NK Istri 1961 na pobjedi. Poraz nikad nije ugodan, ali je sastavni dio sporta. Nažalost, incident koji se dogodio na kraju utakmice u kojem je nepoznatim predmetom pogođen igrač Istre 1961 ne služi nam na čast i bezuvjetno ga osuđujemo. Klupski čelnici su se nakon utakmice odmah ispričali igraču i njihovom klupskom vodstvu, a naši doktori su mu promptno pružili potrebnu medicinsku pomoć", piše u objavi i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ericu želimo što brži oporavak, vjerujemo da je riječ o izoliranom incidentu i nadamo se da se ovako nešto više neće ponoviti jer ovo svakako nije način za iskazivanje ljubavi i privrženosti prema Klubu te samo baca mrlju na sjajan dekor i atmosferu koju naši navijači stvaraju na Poljudu i na stadionima diljem Hrvatske. U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajne borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo