FOTO: / Sedam golova, još tri poništena! Hajduk 'uništio' Dinamovu filijalu

Lokomotiva i Hajduk odigrali su rijetko viđenu utakmicu u 4. kolu našeg prvenstva. Bijeli su slavili s 5:2 i upisali drugu pobjedu.

10.8.2014.
14:34
VOYO logo

Napisati što je 3.500 gledatelja u Kranjčevićevoj vidjelo u 90 minuta trajalo bi dugo u noć. Hajduk je poveo nakon samo 15 sekundi golom Kouassija, ali slavlje Torcide još je trajalo, a Lokomotiva je izjednačila. Mišić je nakon 90 sekundi utakmice vratio stvari na početak.

Gotal je s dva gola u 18. i 20. minuti odveo Hajduk do velike prednosti, a kada je Pajač u 45. minuti zaradio crveni karton, bilo je jasno da će bodovi putem Splita. Maloča je u 65. minuti iz penala povisio na 4:1, a Mrčela u 72. iskoristio kiks obrane Hajduka za smanjenje na minus dva (2:4). Kouassi je zaključio utakmicu svojim drugim golom u 90. minuti, onaj koji je sve počeo je i završio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, treba spomenuti da su zbog zaleđa Hajduku opravdano poništena čak tri gola, te da su napadači Maglica kod Hajduka i Lokomotivin Rukavina svaki promašili po dvije šanse koje su za rubriku 'vjerovali ili ne'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo