HNL / Hajduk protiv najvećeg iznenađenja prvenstva bez kapetana i novog pojačanja: 'Mi nismo Manchester City'

Image
Foto: Omar Arnau/PIXSELL

Slaven Belupo i Hajduk igraju u nedjelju od 21 sat na Poljudu.

2.9.2022.
13:52
Omar Arnau/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk nedjelju od 21:05 dočekuje Slaven Belupo u jednom od derbija osmog kola HNL-a zato što su gosti drugoplasirani, a domaćini treći. Valdas Dambrauskas komentirao je Slavenov odličan ulazak u sezonu.

"Moj zadatak nije da gledam Belupo, nego svoju momčad te da utječem na njeno samopouzdanje. Dobro smo trenirali i analizirali kroz ovaj tjedan i vjerujem kako ćemo u nedjelju biti pravi" izjavio je Dambrauskas pa nastavio o Slaven Belupu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je momčad sa samopouzdanjem, ima par pobjeda zaredom i ne očekujem laganu utakmicu. Trebamo dosta gledati i na sebe. Nikada nije dobro izgubiti utakmicu, treba nakon toga znati reagirati. Trenirali smo dobro i vjerujem da imamo samopouzdanja vratiti se pobjedama."

Image
Veliko priznanje /

Tko bi ovo očekivao: Bivši igrač Hajduka u momčadi mjeseca liga Petice

Image
Veliko priznanje /

Tko bi ovo očekivao: Bivši igrač Hajduka u momčadi mjeseca liga Petice

Hajduk je u posljednjoj utakmici izgubio od Osijeka rezultatom 2:1. Dambrauskas je komentirao tu utakmicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo biti samokritični. Možemo reći da smo odigrali dobru utakmicu, ali obično kad odigrate dobru utakmicu, pobijedite. Primili smo dva gola, a samo Manchester City može primiti dva gola i vratiti se u utakmicu. Nažalost, mi nismo City.

Trebamo puno bolje započeti utakmice kako se ne bismo doveli u tu situaciju. Imali smo dobre prilike, skoro se i vratili. Rezultat je lako mogao biti drugačiji, ali iz toga trebamo učiti. Vjerujem kako ćemo u nedjelju biti pravi i započeti pobjednički niz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona je tek počela, ali svakako ne smijemo ovako lako poklanjati bodove. Kao što sam rekao, svaku utakmicu trebamo početi dobro od samog početka i onda će i tijek utakmice biti drugačiji. Također, trebamo biti puno precizniji ispred gola i ukupno strpljiviji. U nekim utakmicama imate samo dvije, tri prilike i njih morate iskoristiti."

Trener Hajduka objasnio je i kako u sastavu protiv Slaven Belupa neće biti kapetana Lovre Kalinića, a niti novog pojačanja Anthonyja Kalika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovre Kalinić će propustiti i ovu utakmicu, ali vjerojatno će biti spreman za Šibenik. Kalika nema zbog žutih kartona. Svi ostali bi trebali biti spremni."

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo