Hajduk pronašao novog trenera!

Hajdukova delegacija u sastavu predsjednik Hrvoje Maleš i šef struke Milo Nižetić vratila se iz Njemačke.

27.5.2011.
11:02
VOYO logo

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš zajedno sa šefom struke Milom Nižetićem vratio se i Njemačke gdje je pronašao novog trenera s kojim će Bijeli započeti pripreme za sljedeću sezonu.

"Razgovor je završen, obje su strane zadovoljene i predstoji nam samo dogovoriti završne detalje. Njegovo ime još nećemo otkriti dok svi detalji ne budu riješeni, nadamo se da će se to dogoditi u najkraćem mogućem roku", kaže Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Ante Miše i Stipe Andrijašević imali su ugovor do kraja sezone, a sada se Hajduk i službeno razišao s njima. Čim se vratio s puta, Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš odlučio je sasjeći sva nagađanja oko ostanka dvojice trenera.

"Hvala im na suradnji u posljednjih pet kola kada su Hajduk preuzeli u nimalo lakoj situaciji. Prihvatili su se momčad kad je malo tko to htio. Uspjeli su u kratkom razdoblju čak i podići momčad", rekao je Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postojale su neke naznake da će Miše ostati u omladinskoj školi, da će Andrijašević i on voditi juniorsku momčad. Barem je takav dogovor bio kad su preuzimali prvu momčad. No, za sada je taj dogovor stavljen na čekanje.

"U ovom trenutku je prioritet stručni stožer i križaljka prve momčad, pa ćemo se onda baviti kadrom omladinske škole", bio je neodređen Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105210353006 arti-201105190942006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo