Splićani poslali ponudu: Legendarni Gattuso preuzima Hajduk?

Uprava Hajduka očito je zapela da novi trener mora biti stranac, pa su tako uz Edoarda Reju kontaktirali i njegovog sunarodnjaka - Gennara Gattusa.

11.2.2015.
8:54
VOYO logo

Veznjaka ćemo pamtiti po 13 uspješnih sezona u Milanu, kao i 73 nastupa za reprezentaciju Italije. Na terenu nije bio tehnički najdarovitiji, ali je sve to nadoknađivao borbenošću i radom.

Igračku karijeru završio je 2013. godine u švicarskom Sionu, gdje je bio trener-igrač, a zatim je imao kratku epizodu na klupi Palerma. Na Siciliji je popio otkaz već nakon šest kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ljeto 2014. preselio se u Grčku, gdje je vodio OFI. Nažalost, niti na Kreti nije bilo više sreće, otoci mu očito nisu suđeni. Dao je ostavku već u listopadu, zbog financijskih problema u klubu. Igrači mjesecima nisu dobili plaću ali je Gattuso drugi dan na nagovor navijača promijenio odluku i ostao trener. No, samo do kraja 2014., kada je definitivno otišao s tonućeg broda. OFI-ju nema spasa, jer ga je grčki savez kaznio oduzimanjem 10 bodova zbog financijskih problema.

Sada Gattusu se nudi Hajduk, 37-godišnjem 'fajteru' Splićani daju ugovor do kraja sljedeće sezone, pitanje je hoće li to i prihvatiti. Niti na Poljudu financijska situacija nije bajna, no Gennaro baš i nije u mogućnosti birati ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo