Senzacija u Hrvatskom nogometnom kupu!

Nogometaši Hajduka plasirali su se u osminu finala Hrvatskog kupa pobijedivši četvrtoligaša Slunj sa 4:0. Nedelišće je kreiralo senzaciju te izbacilo Rijeku.

26.9.2012.
17:52
VOYO logo

Hajduku je to bila odlična uvertira u derbi koji će mlada splitska momčad odigrati u subotu protiv Dinama u Maksimiru.

Majstore s mora je u vodstvo doveo Kiš u 29. minuti, na 2:0 je prednost povećao Barić u 35. zabivši autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milović je u 37. minuti zabio za 3:0, dok se pola sata kasnije Kiš i drugi put upisao u strijelce.

Osijek je kod Novalje slavio s 1:0 golom Zubaka u 26. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trećeligaš Nedelišće pobrinuo se za najveću senzaciju šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa. Međimurci su sa 1:0 (0:0 nakon 90 minuta) na domaćem terenu izbacili Rijeku, momčad koja je samo nekoliko dana prije na Kantridi pobijedila Dinamo s 3:0.

Da ih čeka hod po trnju, Riječani su mogli naslutiti nakon što u 90 minuta nisu uspjeli slomiti otpor Nedelišća. Ušlo se u produžetke, a onda je u 97. minuti napadač Leon Benko u vlastitom kaznenom prostoru izgubio loptu i zatim napravio prekršaj za najstrožu kaznu. Precizan je bio Jagec, koji je 'panenkom' zabio s bijele točke, a kako Rijeka do kraja nije uspjela izjednačiti, dalje su senzacionalno prošli nogometaši Nedelišća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izuzetno težak poraz. Ispali smo iz natjecanja u kojem smo imali velike ambicije. Vidljivo je bilo prema početnom sastavu da nismo podcijenili protivnika. Puno smo razgovarali o utakmici, znali smo što nas čeka. Igrali smo u atmosferi stadiona treće lige i trebali smo se bolje prilagoditi. Nismo uspjeli postići pogodak, a stvorili smo puno dobrih situacija. Na kraju smo napravili grešku i poklonili domaćinu jedanaesterac. Očito nismo sve napravili kako smo trebali napraviti. Isprike za mene i momčad nakon ovakvog poraza nema. Pokušali smo nakon pobjede nad Dinamom motivirati momčad jer na ovakvim terenima prijete opasnosti, ali valjda nisam uspio. Nismo napravili sve što smo trebali napraviti da bi dobili ovu utakmicu", izjavio je trener Rijeke Elvis Scoria za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo