Preokret na Poljudu: Rusi 'kradu' Hajduk Amerikancima?

U iščekivanju nove, podebljane američke ponude, s Poljuda je procurila vijest da Hajduk ima nove potencijalne kupce, i to njih čak četiri.

10.7.2013.
9:30
VOYO logo

Ubrzo bi na Poljud trebala sletjeti famozna ponuda američkih investitora koji su u Hajduk spremni uložiti 230 milijuna kuna u pet godina. Primamljiva je to ponuda za spas stogodišnjeg davljenika, koji se već dulje vrijeme koprca u neimaštini i dugovima.

No, gradonačelnik Splita Ivo Baldasar nije se uhvatio na udicu, nego je odlučio stati na loptu i malko pričekati. Ispostavilo se da je to dobar potez. Najavljena ponuda Amerikanaca će ubrzo stići, a u međuvremenu se pojavila vijest da Ameri nisu jedini interesenti koji bi voljeli preuzeti ponos Splita, doznaje Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu Amerikanci jedini kupci", istaknuo je Baldasar.

Već ovaj tjedan na Poljud stiže potencijalni kupac iz Rusije, koji se već najavio Hajdukovom predsjedniku Marinu Brbiću. Priča se i da termin za razgovor traže i ulagači iz Kine. Uskoro će, prema najavama, doći i jedna hrvatska iseljenička obitelj iz Čilea, a jake adute imaju i Australci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito nas na Poljudu očekuje burno ljeto, a koji je sljedeći korak, doznat ćemo ubrzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo