HAJDUK ODBIO HNS / Nista od dogovora jer Suker ne zeli primiti Brbica

Sastanak Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) nece se odrzati u srijedu 11.

10.3.2015.
20:29
VOYO logo

Odluka da Brbic ne moze predstavljati HNK Hajduk tumacenje je HNS-a koje je u dopisu klubu izrijekom naglasio predsjednik HNS-a Davor Suker uz objasnjenje da je Brbic odukom Disciplinske komisije HNS-a kaznjen zabranom obnasanja funkcije u nogometu, te slijedom toga ovom prilikom ne moze predstavljati HNK Hajduk, navode u Hajduku.

"Svjesni cinjenice da je predsjednik kluba Marin Brbic pod suspenzijom i niza primjera o nejednakim kriterijima primjene i provedbe odluka Disciplinske komisije HNS-a, smatramo da to ipak ne smije biti prepreka razgovorima ako se zeli doci do normalizacije odnosa izmedu dviju strana", priopcili su iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi u priocenju, zbog svega navedenog, ocito je da se pod krinkom slijepog postivanja pravnih propisa radi o svjesnom izbjegavanju razgovora o rjesavanju problema u hrvatskom nogometu na koje Hajduk vec dugo ukazuje, kao i da vodstvo HNS-a nije imalo iskrene namjere.

Predsjednik HNS-a Davor Suker, po navodima Hajduka, nicim nije pokazao da zeli popraviti narusene odnose izmedu Hajduka i Hrvatskog nogometnog saveza, a jos manje da uvazava znacaj i vrijednost HNK Hajduk u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U borbi za ravnopravnost i pravednije odnose u hrvatskom nogometu naglasavamo da niposto ne pristajemo na uvjete koje je postavio HNS o sastavu delegacije naseg kluba," porucili su iz Hajduka

Isticemo da prema Statutu kluba i Zakonu o trgovackim drustvima, HNK Hajduk smije zastupati samo predsjednik Uprave. Unatoc svemu Hajduk i dalje ostaje otvoren za sve konstruktivne razgovore, stoji na kraju propcenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo