NOVE 'ČESTITKE' / Stiže lova u blagajnu HNS-a: Hajduk najstrože kažnjen, zbog Torcide mora platiti i Gorica

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Zbog incidenata u prošlom kolu kažnjena su četiti prvoligaša

21.9.2023.
10:57
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer odredio je kazne nakon utakmica 8. kola SuperSport HNL-a.

Image
ODJEKNULO JE /

Srbi se raspisali o potezu Joška Gvardiola nakon utakmice s Crvenom zvezdom: 'Stvarno ne mogu, oprostite...'

Image
ODJEKNULO JE /

Srbi se raspisali o potezu Joška Gvardiola nakon utakmice s Crvenom zvezdom: 'Stvarno ne mogu, oprostite...'

Kažnjeni su Gorica, Hajduk, Dinamo i Rijeka, a najgore je prošao splitski klub koji u blagajnu HNS-a mora uplatiti 3700 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"GNK Dinamo se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici Dinamo - Slaven Belupo, domaća navijačka skupina BBB, smještena na sjevernoj tribini, u 76. minuti zapalila pet baklji, te od 81. do 82. minute zapalila osamnaest baklji, od kojih je jedna bačena na prostor ispred iste tribine, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini od 2150 eura.

HNK Gorica se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici Gorica - Hajduk gostujuća navijačka skupina Torcida u 62. minuti zapalila jednu baklju, u 76. minuti četiri baklje, u 76. minuti dvadeset osam baklji, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1250 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Hajduk se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici Gorica - Hajduk gostujuća navijačka skupina Torcida u 62. minuti zapalila jednu baklju, u 76. minuti četiri baklje, u 76. minuti dvadeset osam baklji, te su na istočnoj tribini tijekom utakmice oštetili šest sjedalica, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini od 3700 eura.

HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici Rijeka - Osijek domaći navijači, smješteni na sjevernoj tribini, u 13. minuti zapalili tri baklje, te u 61. minuti dvije baklje, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini 670 eura", stoji u službenom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo