Dinamo crvenih noseva otisao u Split

Hajduk docekuje Dinamo u jos jednom velikom hrvatskom derbiju. Dvoboj na Poljudu pocinje u subotu u 15 sati, a tekstualni prijenos pratite na portalu Sportski.net.

14.3.2015.
9:08
VOYO logo

Dinamo je proteklih dana imao velikih problema sa zdravljem igraca, a put Splita su otisli crvenih noseva. Ne brinite, nije im ih nitko razbio, vec su dinamovci se prikljucili velikoj humanitarnoj akciji. Petak (13. ozujak) je bio je 'Dan crvenih nosova' u organizaciji humanitarne organizacije Comic Relief.

Zato je KHL Medvescak odlucio za svaku fotografiju na drustvenim mrezama s crvenim nosom donirati novac humanitarnoj udruzi Portal Dobrote za djecje obroke u hrvatskim skolama. Prikljucili su se mnogi hrvatski sportasi i klubovi, a izmedu ostalih nogometasi Dinama i Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod fotografija, jednu iz nekih davnih vremena je nedavno objavio i portal Povijest Dinama. Radi se o vremenu kada su nasa dva najbolja kluba bila prijateljski raspolozena, a odnosi 'sjevera i juga' na punoj boljoj razini. Nekoc su navijaci skandirali jedni drugima i pjevali kako su 'Hajduk i Dinamo dva kluba bratska, kojima se ponosi cijela Hrvatska'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas? Dinamo igra pred stotinjak gledatelja, a kakav je odnos celnika klubova, najbolje pokazuje da nece doci niti do zajednickog rucka, a navijaci samo cekaju prigodu da se pomlate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, ovaj derbi nema neku rezultatsku tezinu. Dinamo ima ogromna 26 bodova viska ispred Hajduka koji je tek cetvti na ljestvici. Uvijek je lijepo slaviti u derbiju, ali mozemo samo sa sjetom spominjati kada su derbiji rasprodavali stadion. Do nekih boljih vremena, uzivajte u okrsaju s Poljuda iz veljace 1982. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo