Hajduk 'poludio' na pripremama i dobio novog junaka

Hajduk je na pripremama u Sloveniji u trećoj utakmici došao do treće pobjede. Junak protiv Karpatija bio je Tomislav Kiš koji je zabio dva pogotka.

26.6.2013.
20:34
VOYO logo

Nakon pobjede od 3:0 protiv Rudara iz Velenja i 1:0 protiv Petrolula, Hajduka je slavio i protiv 14. momčadi ukrajinskog prvenstva, Karpatija iz Lavova s 2:1.

Hajduk je odigrao jako dobru utakmicu, agresivno u duelima, kombinatorno na sredini terena, sigurno u obrani i s puno maštovitih akcija u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ukrajinci su ipak prvi došli do vodstva. U 23. minuti zabio je bivši igrač Hajduka Mladen Bartulović. Samo sedam minuta kasnije Bijeli su izjednačili. Odlično je ubacio Bradarić, a Kiš glavom pogodio za 1:1. U 40. minuti Splićani su došli do vodstva, ponovno je strijelac bio Kiš. Oremuš je sjajno proigrao plavokosog napadača koji je zabio svoj drugi pogodak i tako najavio slatke brige treneru Igoru Tudoru.

U drugom je dijelu Hajduk imao još nekoliko prilika, ali Bijeli ipak nisu došli do uvjerljivije pobjede. U nedjelju će Splićani u 20 sati igrati protiv novog slovenskog prvoligaša Zavrča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo