prva hnl / Hajduk dobio u Kranjčevićevoj: dva gola dovoljna za slavlje nad Lokosima

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Od 44. minute zbog isključenja Rožmana, Lokomotiva je igrala s igračem manje, što je Hajduk materijalizirao u 63. minuti

28.8.2016.
20:57
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka svladali su na gostovanju u Zagrebu momčad Lokomotive s 2-0 (1-0).

Splićani su do vodstva stigli u 32. minuti, kad je Ante Erceg lijepo primio loptu u kaznenom prostoru Lokomotive, okrenuo se i preciznim udarcem svladao Danijela Zagorca. Lokomotiva je imala svoje prilike, a najbolju je propustio iskoristiti Mirko Marić, čiji je udarac iz neposredne blizine zaustavio kapetan Hajduka Lovre Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 44. minute zbog isključenja Rožmana, Lokomotiva je igrala s igračem manje, što je Hajduk materijalizirao u 63. minuti, kad je nakon udarca iz kuta Fran Karačić poslao loptu u vlastitu mrežu.

Hajduk je tako stigao do četvrte pobjede u ovoj sezoni, a Lokomotiva je na zadnjem mjestu ljestvice u skupini od četiri momčadi koje još nisu ostvarile pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred oko 1000 gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj ulicu utakmicu je sudio Igor Križarić iz Čakovca koji je u 44. minuti pokazao drugi žuti karton lijevom bočnom igraču Lokomotive Sinišu Rožmanu, zbog opasne igre, i poslao ga u svlačionicu.

Strijelci: 0-1 Erceg (32), 0-2 Karačić (63-ag)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo