VIDEO: / Ludnica na Poljudu! Uraganski preokret u tri minute!

Hajduk i Lokomotiva odigrali su prvu utakmicu finala hrvatskog Kupa. Hajduk na uzvrat nosi gol prednosti (2:1). Lokomotiva je povela u 53.

8.5.2013.
10:07
VOYO logo

Bila je to neobična utakmica nakon koje nitko, zapravo, ne može biti previše sretan, ali niti nesretan. Zagrepčani su zabili gol u gostima i 2:1 je solidan rezultat za uzvrat. Hajduk je bio bolji većinu utakmice, ali to nije dovoljno naplatio.

"Budući da smo gubili, moram biti zadovoljan, ali naša pobjeda je trebala biti veća. Nogomet je takav, primiš gol i kad si bolji. Igračima kapa do poda, pokazali su da kod njih nema predaje, Hajduk uvijek treba tako igrati", rekao je nakon trijumfa Hajdukov trener Igor Tudor. Bila je to njegova prva pobjeda u karijeri, ali nije baš sve bilo bajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 45 minuta bez golova i jedne prave šanse (stativa Sušića), Lokomotiva je u 53. minuti šokirala Poljud. Antolić je izašao sam pred Blaževića i pogodio. Uskoro je moglo biti i 0:2, Kramarić je loše reagirao i oštar ubačaj po travi s tri metra udaljenosti poslao pokraj gola. Da je zabio, vjerojatno bi već lagano mogli slaviti Kup, ali nije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Tudor je povukao pravi potez, na teren je ubacio Maglicu, a on je nakon samo par sekundi na terenu iskoristio dodavanje Kouassija i poentirao. Poljud je eruptirao, gol je dao krila hajdukovcima i gosti su ponovno kapitulirali tri minute kasnije. Strijelac je bio Jean Kouassi, definitivno prvo ime utakmice. Do kraja dvoboja Lokomotiva više nije prijetila, a još jedna stativa sačuvala je goste od većeg vodstva.

Uzvrat na Maksimiru igra se za dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo