'Gušili su se u živom blatu, a sada me ismijavaju!'

'Ti momci su se naprosto gušili u živom blatu, moralno su potonuli, medijski su bili apsolutno otpisani, ali ipak su se vratili i opet su u sedlu.

7.1.2012.
17:33
VOYO logo

Splitski bioenergetičar Denis Bušelić, kojem je Slaven Bilić javno zahvalio zbog tretmana uoči dvoboja s Turskom u Istanbulu, uvrijedio se zbog nekih omalovažavajućih komentara Vatrenih, prije svega Stipe Pletikose koji je rekao da njega kao vjernika "ispunjava molitva koja ga čini boljim, a ne nekakva bioenergija".

"Smeta me i boli me kad takav snažni retern dođe od nekoga kome nesebično pomogneš, a on navodno toga nije ni svjestan. Kako to da su svi poznavatelji nogometa vidjeli drastične promjene u njihovoj igri, a samo oni nisu? Previše je slučajnosti i podudarnosti da su Bilić Boysi i Dinamo nezaboravne partije pružili baš kad sam ja bio uz njih", kazao je Bušelić u Jutarnjem listu i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da sam pomogao Bilić Boysima kad je najviše trebalo, plasirali smo se na EURO. Hrvatska nacija je zadovoljna, nogometašima je vraćena medijska slava, naglo im raste ugled u njihovim klubovima. Pomogao sam igračima, od kojih dobar dio tada nije bio standardan u svojim klubovima. Ti momci su se naprosto gušili u živom blatu, moralno su potonuli, a medijski su bili apsolutno otpisani, ali ipak su se vratili i opet su u sedlu. Danas ti isti momci mene glasno prozivaju, negiraju i ismijavaju i to se zove hrvatska zbilja. Da, Vatrenima sam pomagao, volonterski bez ikakve nadoknade i s posebnim guštom jer sam taj svoj poriv okvalificirao kao svoju obavezu i moj skroman doprinos hrvatskom sportu", kazao je Bušelić koji tvrdi da trenutačno radi sa svjetski poznatim sportašima, a interes za njegove usluge navodno je iskazala i talijanska reprezentacija s kojom će se Vatreni sresti na EURO-u:

"Službeno ne pregovaram ni s jednom reprezentacijom niti s Hrvatskom, ali imam jako puno upita. Budem li na EURU uz neku reprezentaciju, to će se vidjeti kao što se i dosad vidjelo", poručio je Bušelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo