GUARDIOLI SE NIJE OSTVARILA VELIKA ŽELJA: / Juventus odbio 45 milijuna eura za svoju zvijezdu i razočarao Španjolca

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Prva Italije Juventus odbio je ponudu Manchester Cityja za jednu od svojih najvećih zvijezda momčadi Leonarda Bonuccija (29) u visini od 45 milijuna eura.

6.7.2016.
18:18
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Talijanski Tuttosport piše kako je novi menadžer Građana Pep Guardiola htio pojačati obranu svoje momčadi dovođenjem sjajnog braniča Stare dame koji je ostavio odličan dojam na Euru u Francuskoj, ali Juventus je tu ponudio odbio.

Poznato je kako se katalonski stručnjak jako divi nogometnim kvalitetama Bonuccija. Još je uoči sraza Bayern Munchena i Juventusa u Ligi prvaka u veljači ove godine kazao kako je Talijan njegov jedan od najdražih igrača ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan nogometni CV Bonuccija

Otkako je 2010. stigao u Juventus, Bonucci je osvojio pet uzastopnih naslova prvaka Italije, dva Kupa i tri talijanska Superkupa. Igrao je i za Bari, Inter i Treviso. Za reprezentaciju Italije sakupio je 62 nastupa i četiri puta se upisao među strijelce. Guardiola je u klub već doveo Ilkaya Gundogana iz Borussije Dortmund, Nolita iz Celte, te mladog Ukrajinca Oleksandra Zinčenka iz Ufe. Bonucci je za Juventus ugovorno vezan do 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo