PEP ŽELI TALENTIRANOG DINAMOVCA: / 'Manchester City? Ma neka Englezi pišu što hoće, ne zamaram se tim stvarima'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Dinamov biser Ante Ćorić (19) želja je Pepa Guardiole. Španjolski stručnjak sljedeće bi sezone htio vidjeti Dinamovog talentiranog veznjaka, koji se uklapa u njegovu viziju igre.

2.5.2016.
15:47
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Ante Ćorić je jučer s Dinamom osvojio svoj treći naslov prvaka Hrvatske u dresu Dinama. Točnije, Rijeka je svojim kiksem protiv Splita (0-0) Dinamu i matematički osigurala 11. uzastopni naslov prvaka Hrvatske.

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

'Čestitam Splićanima, posebno vrataru Duki'

"Gledao sam utakmicu Rijeke i Splita, kako ne! I bio prilično napet. Split se odlično držao do posljednjih 10-ak minuta kada ih je Rijeka stvarno pritisnula. Čestitam Splićanima, posebno vrataru Duki na sjajnim obranama. No, mi smo ionako razmišljali samo o sebi, tako da bismo već u sljedećem kolu sigurno stigli do naslova", kazao je Ante Ćorić, piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, priča tjedna u Maksimirskoj 128 je Guardiolina zainteresiranost za Ćorića. Guardiola i dalje pregovara sa čelnicima Dinama oko prelaska talentiranog veznjaka na Etihad.

"Manchester City? Ma neka Englezi pišu što hoće, ne zamaram se tim stvarima. Možda jesam prošlih godina dok sam bio mlađi, sada više nimalo. Dapače, vidim se u Dinamu, želim opet s modrima zaigrati u Ligi prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo