REAKCIJA KRUŽI INTERNETOM / Guardiola pozvao Hrvate na predavanje, Gvardiol postao viralni hit

Image

Gvardiolova reakcija nakon što je poslušao Pepa kruži internetom

7.3.2024.
10:29
VOYO logo

Manchester City je nakon 3:1 iz prvog susreta, istim rezultatom slavio i na domaćem terenu i tako se plasirao među osam najboljih te postao prva engleska momčad u povijesti LP-a s deset pobjeda zaredom.

Image
MNOGI BI SE SLOŽILI /

Modrić se javio Realovom junaku, napisao mu je jasnu poruku

Image
MNOGI BI SE SLOŽILI /

Modrić se javio Realovom junaku, napisao mu je jasnu poruku

Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol Mateo Kovačićigrali su cijeli susret u redovima domaćina, a u jednom trenutku španjolski strateg Pep Guardiola pozvao je hrvatski dvojac s još nekoliko igrača na 'predavanje', da im objasni neke situacijeiz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiolova reakcija nakon što je poslušao Pepa kruži internetom, samo je salutirao svom treneru. HIT REAKCIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Tijek susreta

Akanji je na ubacivanje Alvareza zabio za 1:0 u petoj minuti i to mu je drugi gol ove sezone, nakon što je u prijašnjih 40 nastupa zabio svega jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U devetoj minuti Alvarez je povisio na 2:0, a gol za goste zabio je Elyounoussi u 29. minuti. U povijesti LP-a Kopenhagen je na gostovanjima kod engleskih momčadi uputio ukupno 47 udaraca na gol, a Mohamed Elyounoussi je prvi koji je zabio.

Konačnih 3:1 postavio je Erling Haaland u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Za City su ove sezone najviše zabili, po pet golova, Haaland i Alvarez, a jedino Kane i Mbappe imaju po šest. Samo je 18 igrača zabilo više od Haalanda u povijesti LP-a. Norvežaninu su 23 godine i odigrao je samo 37 utakmica u svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo