GUARDIOLA JE KRIV ZA SVE: / Poznati trener optužuje Katalonca za gubitak naslova u Engleskoj

Image
Foto: AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN

Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini još od veljače zna da je bivši i da će na njegovo mjesto definitivno doći proslavljeni Katalonac Pep Guardiola.

18.4.2016.
13:39
AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN
VOYO logo

Otkako je ta vijest potvrđena City je zaredao s lošijim rezultatima u prvenstvu, a Čilenac smatra kako je upravo njegova smjena usred sezone utjecala na igre momčadi.

"U veljači se pojavila vijest o promjeni trenera i igračima koji će napustiit klub. Objava o Pepovom dolasku loše je utjecala na momčad. Igračima nije bilo lako čitati o tome tko odlazi i tko ostaje. Na taj način ne mogu ostati koncentrirani", rekao je Pelegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlični u Europi

Otkao je vijest procurila City je izgubio sve ključne utakmice od Leicestera, Totenhama, Liverpoola i Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz različitih smo razloga izgubili utakmice u veljači, porazi od Leicestera i Tottenhama koštali su nas borbe za naslov. Nismo očekivali da ćemo biti poraženi u tim utakmicama", poručio je Čileanac. Iako su bez izgleda za nalsov u domaćem prvenstvu, Pellegrinijeva momčad osigurala je polufinale Lige prvaka prvi ut u svojoj povijesti. Na putu do finala stoji im Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo