GUARDIOLA IZGUBIO ŽIVCE PA OPLEO PO ARGENTINCIMA: / 'Kako mogu reći da sam ih odbio zbog novca kad me nisu ni kontaktirali'

Image
Foto: AFP

Španjolski trener morao je demantirati tvrdnje Claudija Tapie prema kojima je zbog novca odbio Argentinu

11.8.2018.
12:20
AFP
VOYO logo

Argentinski nogometni savez neko vrijeme je nagovarao Pepa Guardiolu da preuzme njihovu reprezentaciju kao nasljednik Sampaolija, ali menadžer Manchester Cityja bio je preskup za ovu južnoameričku velesilu. Claudio Tapia otkrio je da mu je španjolski Otkrio je da mu je prvi izbor bio Pep Guardiola, ali da je zbog velike plaće morao odustati.

"Željeli smo ga angažirati ali je istaknuo nemoguću cijenu. Morali bismo uzeti hipoteku na cijeli savez kako bismo ga platili, a možda ni to ne bi bilo dovoljno. Znali smo da će biti skup, ali toliko...", žalio se Tapia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naljutio Guardiolu koji ga je demantirao

"Argentinci šire laži o meni i jako sam razočaran zbog toga. Predsjednik njihovog saveza ne može reći da sam preskup jer me nitko nije ni kontaktirao, pa tako ni ne mogu znati koliko sam plaćen. Ja imam ugovor sa Cityjem koji želim odraditi do kraja, a Argentinu mora voditi argentinski izbornik jer imaju toliko dobrih trenera.", rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se slobodno može pretpostaviti kako se su sve spekulacija argentinskih medija pale u vodu, nakon ovakvog sukoba, čak i da se financijski mogu naći pod nekim uvjetima koji bi zadovoljili obje strane, neizgledno je da bi dogovor bio postignut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo