GUARDIOLA GA JE PROGLASIO 'NOVIM MESSIJEM', BIO JE U BARCELONI I MANCHESTER CITYJU: / Nekad najveći svjetski talent sada igra u četvrtoj ligi

Image

Upisao se u nogometnu povijest svoje zemlje kada je posto najmlađi igrač koji je nastupio za reprezentaciju

15.2.2021.
15:07
VOYO logo

Izraelski napadač Gai Yigaal Assulin (29) svoju je profesionalnu karijeru počeo u redovima velike Barcelone i predviđala mu se sjajna budućnost.

Assulin igra na svim pozicijama u ofenzivi i na počektu karijere tadašnji trener Barce Pep Guardiola vidio ga je kao nasljednika ponajboljeg igrača na svijetu Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najmađi reprezentativac

Guardiola ga je uvrstio u prvu momčad katalonskog giganta, a ubrzo je postao i najmlađi nogometaš koji je zaigrao za izraelsku reprezentaciju. U tom trenutku ga je samo 14 dana dijelilo do 17. rođendana.

No, uspješno razdoblje nije dugo trajalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je stigao među seniore Barce, nije uspio pokazati svoj talent i vrlo brzo, nakon samo jedne sezone napustio je Kataloniju i karijeru nastavio u Premierligi u redovima Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se snašao niti u Engleskoj, iz Cityja je otišao 2012. godine. Nakon toga je igrao u Španjolskoj, Bliskom Istoku i Rumunjskoj, a sada se konačno skrasio u talijanskom četvrtoligašu AC Cremi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo