GRČKA TRAŽI ČUDO NA KARAISKAKISU! Nacija je ogorčena, Skibbe ističe: / 'U nedjelju ćete vidjeti naše drugo lice'

Image
Foto: PIXSELL

Atmosfera u grčkoj nogometnoj reprezentaciji nije bajna.

11.11.2017.
17:09
PIXSELL
VOYO logo

Nakon debakla na punom Maksimiru i porazu od Hrvatske 4-1, nacija i tamošnji mediji ogorčeni su. “Noćna mora bez kraja”, “greške, greške, greške… i još grešaka”, “nacionalno razočaranje u najvažnijoj utakmici”, uglavnom su naslovi i zaključci tamošnjih novina i portala.

GRČKI MEDIJI U NEVJERICI NAKON NACIONALNOG RAZOČARANJA: ‘Noćna mora bez kraja’, grčki igrač briznuo u plač nakon zamjene

Na redu je drugi čin "grčke tragedije" u Pireju. Gazzetta.gr piše kako je grčki izbornik, Nijemac Michael Skibbe, na subotnjoj presici uoči sutrašnjeg uzvrata dokvalifikacija za odlazak na SP odgovorio na pitanje stranog novinara misli li da li je utakmica s Hrvatskom njegova posljednja na klupi Grčke? Skibbe je odgovorio "kako ne misli da će otići, ali kako će se sve vidjeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčka će se na stadionu Karaiskakis baciti na glavu i od prve minute napasti svim sredstvima. Skibbe je najavio kako će u potpunosti promijeniti taktiku. Ne treba biti previše pametan kako će ta tatika biti napadačka.

Image

09.11.2017. Zagreb, stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje ce se odrzati 2018. godine u Rusiji, Hrvatska - Grcka. Semafor pokazuje rezultat 4:1 na kraju utakmice. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

VATRENI STIGLI U ATENU: Izabrali hotel koji je daleko od buke! Mandžukić bi trebao biti spreman za uzvrat

Rani pogodak na vrućem Karaiskakisu zapalio bi atmosferu i uz pogodak u gostima Grčku doveo u dobru poziciju da nadoknadi zaostatak. No, isti tako, napadačka taktika Grka znači i šansu za brze kontre i polukontre Vatrenih. Grci će se otvoriti, neće igrati obrambeno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TALIJANI OPET TVRDE DA HRVATSKA LOVI ANCELOTTIJA: Želi kratkoročnu suradnju, HNS mu nudi ugovor do 2020.?

"Naravno da ćemo promijeniti način igre i taktiku. S obzirom kako je priča završila u Zagrebu, moramo to učiniti. Pa Hrvatska nam je dala dva gola iz ničeg. Naravno, ne želim otkrivati pojedinosti svog plana. Imamo još jednu utakmicu za odigrati i moramo je odigrati najbolje što možemo. No, bit će jako teško. Nikad u životu nisam nadoknadio ovoliko veliku razliku. Jer nisam ni imao previše prilike. Nesreća je što smo najgori bili u meču koji je bio ključan. U Zagrebu smo napravili više pogrešaka nego u cijelim kvalifikacijama. Ako ne uspijemo proći dalje, onda želimo barem pobijediti. Sutra ćete vidjeti naše drugo lice", kazao je novinarima Michael Skibbe kojem se vraća jako važan adut koji je nedostajao u Zagrebu. Kostas Manolas u Zagrebu nije igrao zbog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sasvim sigurno je njegov povratak značajan. Želimo sutra napraviti nešto nemoguće. Ali, čeka nas težak posao. Imaju igrače svjetskog ranga. Od veze do napada. Znamo s kakvom jakom momčadi igramo. Nesreća je što smo najgore u meču koji je bio ključan. U Zagrebu smo napravili više pogrešaka nego u cijelim kvalifikacijama. Činili smo sve pogrešno. Ako ne uspijemo proći dalje, onda želimo barem pobijediti. Sutra ćete vidjeti naše drugo lice", kazao je Vasilis Torosidis koji također nije igrao u Zagrebu, javlja Gazzetta.gr.

"Još uvijek nisam 100 posto spreman. Već dva mjeseca imam problema s ozljedom. Ali želim igrati sutra i pokazati što mogu," dodao je Vasilis Torosidis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Grčke i Hrvatske na rasporedu je u nedjelju s početkom u 20.45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo