GRBIĆ U ATLETICU: / Lokomotiva potvrdila najveći transfer u klupskoj povijesti, umjesto njega doveli zvijezdu Rojiblancosa

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prije nekoliko dana dobio je prvi poziv u A reprezentaciju

20.8.2020.
14:02
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ivo Grbić (24) naputio Kajzericu i preselio u madridski Atletico. Vijest koja je iznenadila nogometni svijet dobila potvrdu. Grbić tako postaje najveći transfer jednog hrvatskog vratara, a na njegovo mjesto u Lokomotivu stiže vratar baš iz Atletico Madrida, potvrdili su na službenoj stranici.

"Vratar španjolskog velikana Atletico Madrida, Alexandre Dos Santos Ferreira, novi je igrač Lokomotive! Alex je stigao u redove Atletice 2016. godine, a ovaj brazilski dvadesetjednogodišnjak zabilježio je nekoliko poziva u mlade reprezentacije Brazila", priopćio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva će dobiti 3,5 milijuna odštete, a vrijednost transfera s bonusima i postotkom od buduće prodaje raste do šest milijuna eura. Također, i od potencijalne prodaje Dos Santosa Lokosi imaju pravo na 60 posto odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve je okončano i napravili smo veliki posao, svi smo zadovoljni. Odlazak Grbića u Atletico najveći je inozemni transfer našeg kluba”, potvrdio je za SN direktor Lokomotive, Božidar Šikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo