GRACIAS, IKER: / Predsjednik Reala prokomentirao Casillasov odlazak iz kluba

Image
Foto: AFP

Predsjednik Reala Florentino Perez osvrnuo se na odlazak Ikera Casillasa iz Real Madrida u Porto nakon 26 godina provedenih u klubu.

13.7.2015.
15:39
AFP
VOYO logo

"Bilo je puno pritiska na njemu u posljednje dvije godine. Htio sam da karijeru završi ovdje, ali moramo poštovati njegovu odluku", rekao je Perez i dodao:

"Nitko iz Reala nije tražio Ikera da napusti klub. Bila je ponuda Porta, koju smo razmotrili. Iker ima pravo napustiti klub zbog svega što je za njega napravio. Isto se dogodilo i s Raulom. Ovdje nitko ne izlazi na stražnja vrata. Moramo štovati naše idole."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Casillas je, tako, iz kluba otišao bez velikog oproštaja a danas je na Santiago Bernabeuu pozirao s osvojenim trofejima tijekom svoje velike karijere u velikom klubu.

Oproštajna utakmica 12. kolovoza?

"Iker nije htio pompozni oproštaj. Razmatramo o odgovarajućoj posveti, nešto što takva klupska veličina i zaslužuje. Vrata Reala uvijek će mu biti otvorena", objasnio je Perez, te odgovorio na kritike navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki ljudi učinit će sve da mi naštete. Uvijek postoje oni koji imaju nešto protiv mene i koriste svaku priliku da me kritiziraju. Branio sam Ikera onda kada su ga navijači kritizirali. Razgovarali smo s Portom o mogućoj oproštajnoj utakmici 12. kolovoza."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo