Niko Kovač već dobio nasljednika

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) odlučio je u petak o imenima izbornika dviju hrvatskih selekcija mlađih uzrasnih kategorija...

25.10.2013.
16:36
VOYO logo

Nenad Gračan novi je izbornik hrvatske mlade (U21) reprezentacije, dok će Luka Pavlović preuzeti hrvatsku U17 selekciju, stoji na službenoj web-stranici HNS-a.

Nenad Gračan igračku karijeru proveo je u Rijeci, Hajduku i Oviedu prije nego je na Kantridi okončao istu. Deset puta je nastupio za reprezentaciju Jugoslavije s kojom je osvojio i brončanu medalju na Olimpijskim igrama 1984. godine. Tijekom uspješne trenerske karijere vodio je i četiri najveća hrvatska kluba - kronološki, Rijeku, Hajduk, Osijek i Dinamo, a mlada selekcija bit će mu prvo izborničko iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gračan je na mjestu izbornika zamijenio Niku Kovača koji je preuzeo A reprezentaciju, a nasljedniku ostavio sjajnu situaciju u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na Europsko prvenstvo - Hrvatska je slavila sa po 2-0 kod Ukrajine i kod Švicarske, dva najveća rivala za prvo mjesto.

Trenerska karijera Luke Pavlovića vezana je uz NK Zagreb gdje je zabilježio odlične rezultate s mlađim selekcijama prije nego je u dva navrata vodio seniorsku momčad kluba iz Kranjčevićeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo