GOVORIO IM JE ZAISTA ODVRATNE STVARI: / Igrači PSG-a optužili suca za vrijeđanje i psovanje na utakmici sa Cityjem - 'Dva puta mi je to rekao'

Image
Foto: Profimedia

Verratti i još pojedini igrači PSG-a otkrili su kako je na utakmici bilo podosta neugodno i to sa sucem Bjornom Kuipersom

5.5.2021.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja prvi su finalisti ovosezonske Lige prvaka, oni su u uzvratnom polufinalnom dvoboju na svom terenu svladali Paris SG sa 2-0 (1-0) te tako potvrdili 2-1 pobjedu iz prvog susreta igranog u Parizu prije šest dana. Oba pogotka za City postigao je Mahrez (11, 63).

Alžirski reprezentativac doveo je svoju momčad u vodstvo u 11. minuti nakon što je najbolje reagirao na odbijenu loptu nakon udarca De Bruynea, a na 2-0 je povisio u 63. minuti nakon prizemnog ubacivanja Fodena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola bio je vrlo ponosan nakon utakmice. "Ovo je prvo finale Lige prvaka za naš klub i zbog toga sam vrlo ponosan. Želim pohvaliti i igrače koji večeras nisu igrali. Svi su oni zaslužili da budu u momčadi, svi su dali svoj doprinos i sada je vrijeme za slavlje. Nakon toga moramo osigurati naslov u Premier ligi i onda ćemo imati dva ili tri tjedna da se pripremimo za finale LP", rekao je Guardiola.

Trener PSG-a Mauricio Pochettino imao je razloga biti razočaran, ali je čestitao protivnicima. "Igrali smo onako kakav je bio plan. Počeli smo dobro, dominirali, stvarali šanse, a malo je momčadi koje mogu dominirati protiv Manchester Cityja. Ponekad trebate imati sreće u određenim trenucima. S druge strane, oni su zabijali dok smo mi igrali visoki presing. Čestitam Manchester Cityju na fantastičnoj sezoni, a ujedno ponosan sam na svoje igrače. Naravno da je loše što nismo mogli računati na Kyliana Mbappea, ali to nam ne može biti alibi", veli Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Paris Saint-Germain's Angel Di Maria (no.11) and his team-mates surround referee Bjorn Kuipers after he is sent off during the UEFA Champions League Semi Final second leg at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Tuesday May 4, 2021.,Image: 609261394, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, no commercial use without prior consent from rights holder., Model Release: no, Credit line: Profimedia

Incident sa sucem

Veznjak PSG-a Marco Verratti smatra da su igrali puno bolje, ali da su prekratko s novim trenerom. "Igrali smo puno bolje od njih, stvorili smo puno prilika, a oni su zabili iz svoje prve šanse, ali tako je to kad igrate protiv velikih momčadi. Naš trener je s nama pet mjeseci, a Guardiola već pet godina vodi City. Moramo ustrajati i vjerovati da ćemo jednog dana i mi biti na vrhu", rekao je Talijan.

Međutim, Verratti i još pojedini igrači PSG-a otkrili su kako je na utakmici bilo podosta neugodno i to sa sucem Bjornom Kuipersom. Naime, Ander Herrera tvrdi da je sudac u jednom trenutku opsovao njegova suigrača Leandra Paredesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Paradesu je u jednom trenutku rekao da odje*e. Ne možemo to prihvatiti. Da mi to kažemo dobili bismo zabranu igranja od tri ili četiri utakmice. A pričamo o poštovanju", rekao je Herrera.

Verratti pak tvrdi kako mu je sudac u jednom trenutku također opsovao. "Dva puta mi je rekao da neka se je*em", otkrio je Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo