GOTOVO NEVIĐEN SLUČAJ NA MAKSIMIRU: / Dinamo ima gotovo rekordnu ponudu za mladu zvijezdu, a on - ne želi otići

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo ima mali problem jer Gvardiol još nije siguran želi li baš potpisati za Leeds

11.9.2020.
11:15
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prije nekoliko dana dobro upućeni talijanski novinar i ekspert za transfere, Fabrizio Romano, tvrdio je kako je Dinamo vrlo blizu gotovo rekordnog transfera.

Naime, naveo je kako je Leeds United povećao ponudu od 20 milijuna eura za Dinamova mladog braniča, Joška Gvardiola i da sada ona iznosi 22 milijuna eura plus još 20 posto od sljedećeg transfera. Prijašnja ponuda iznosila je 20 milijuna eura, ali ju je Dinamo odbio, odnosno odredio je odštetu od 25 milijuna eura za svog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo svakako ima pravo na takav potez jer Gvardiola ne potražuje samo Leeds, već je u igri i Leipzig s kojim je Dinamo nedavno uspostavio trgovinske odnose prodavši im Danija Olma za relativno nisku cijenu. No, Nijemci nude 15 milijuna eura i morat će drastično podebljati ponudu ako žele ostati u igri.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Joško Gvardiol

Ne želi baš u Leeds?

Međutim, Dinamo, kako tvrde Sportske novosti, ima mali problem jer Gvardiol još nije siguran želi li baš potpisati za Leeds. Kažu kako mu se možda više sviđa Leipzig kao opcije jer se bore za naslov prvaka, odnosno kako nije siguran je li baš sada vrijeme da ode u vjerojatno najtežu ligu svijeta i to u klub koji je tek ušao u najviši rang i vjerojatno mu slijedi grčevita borba za opstanak ili sredinu tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode kao mogući problem i činjenicu da trener Marcelo Bielsa na njega računa kao na prvotimca i što klub vjerojatno gleda na to da će Gvardiola kroz par sezona prodati za puno veći novac. Za igrača od 18 godina, koji ima samo 11 utakmica seniorskog nogometa u Dinamu to bi možda mogao biti veliki rizik, moguće je da će previše očekivati i da će biti na streljani, pa čak i ne čudi toliko što se premišlja. Međutim, Dinamu se smiješi rekordna zarada i novac im treba pa ćemo vidjeti kako će sve ovo završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo