GOTOVO JE ČEKANJE U MUNCHENU, UPALIO SE ALARM: / Bavarci pripremaju spektakularni transfer kojim će šokirati svijet

Image
Foto: AFP

Upalio se alarm u Munchenu, spremaju Bavarci spektakularni transfer

1.11.2018.
12:00
AFP
VOYO logo

Loš period Bayerna pod vodstvom Nike Kovač, nakon obečavajućeg početka na klupi "bavarskog velikana" u obliku osvajanja njemačkog Superkupa protiv bivše Kovačeve momčadi Eintracht iz Frankfurta i 4 uvjerljive uvodne pobjeda u Bundesligi, sve do Augsburga kad se sve dobro napravljeno počelo rušiti, alarmirao je "Planet Bayern".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kronologija loših rezultata u prvenstvu

Katastrofe u susretima protiv Borussije Monchlendhladbach na Allianz Areni 3-0 u 7. kolu, poraz u Berlinu na Olimpijskom stadionu od Herthe 2-0 kolo prije, remi protiv Augsburga na svom terenu 1-1, kao i remi u 2. kolu Lige prvaka protiv Ajaxa 1-1 kod kuće, izazvali su turbulencije na Munchenu.

BAYERN JEDVA SRUŠIO ČETVRTOLIGAŠA: Nezadovoljni Kovač strepi zbog ozljede jednog od najboljih igrača

Odjednom, počelo se govoriti i pisati o mogućoj smjeni Nike Kovača, klub je izašao iz svojih uobičajenih okvira, te je sazvao izvanrednu konferenciju za medije, na kojem su predstavnici kluba napali pripadnike sedme sile zbog, kako to su to oni kazali, "sramotnog" pisanja o klubu. Sad se malo čitava atmosfera malo smirila nakon dvije vezane pobjede u prvenstvu protiv Wolfsburga 3-1 i protiv Mainza 2-1, obe u gostima, kao i gostujuće 0-2 pobjede u Ateni kod AEK-a našeg reprezentativca Marka Livaje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern ima vrlo snažnu momčad, ali...

Kao i proteklih sezona Bayern ima vrlo snažnu momčad, ali izgleda kako bi im još neko veliko ime dobro došlo kako bi dodatno osnažili svlačionicu u kojoj vlada ne baš dobra atmosfera, kako bi oživio, oplemenio igru i donio momčadi golove, novu, potrebnu energiju u napadu. Jer, igra bayerna ne obećava, a u klubu je ljestvica visoko podignuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski Calciomercato javlja, pozivajući se na pisanje "Il Corriere di Torino", kako je "njemački gigant" oko bacio na ubojitog Juventusovog Argentinca Paula Dybalu za kojeg su spremni izdvojiti i do 100 milijuna eura...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani ističu kako ova priča nije nemoguće, jer je dolaskom Ronalda klupska blagajna praznija za 100 milijuna eura, a kada se još ubroji njegova plaća, bonusi i premije cifra dodatno seže u nebo. Kao dio transfera za Dybalu spominje se i James Rodriguez koji je otvoreno poručio kako je nezadovoljan svojim statusom kod Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo