GORAN VLAOVIĆ / 'Hrvatska je bolja od Nizozemske i vjerujem u osvajanje Lige nacija'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL"n"n

Goran Vlaović secirao je hrvatsku nogometnu reprezentaciju u studiju Net.hr-a uoči današnjeg spektakla u polufinalu Lige nacija i sudara Vatrenih i Nizozemske

14.6.2023.
11:26
Marko Lukunić/PIXSELL"n"n
VOYO logo

Kao napadač bio je klasa, a sad kad je u igračkoj mirovini jedan je od najboljih komentatora nogometnih zbivanja u hrvatskom sportskom javnom eteru.

Goran Vlaović jučer je gostovao u studiju Net.hr-a i u sat i 13 minuta vremena, koliko je trajao razgovor, pričao o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji uoči današnjeg sraza na Final Fouru Lige nacija u Rotterdamu protiv Nizozemske (20.45), ali ne samo o toj tematici nego i o svojoj uspješnoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Net.hr
Image
Foto: Net.hr

Legendarni Goran Vlaović u studiju Net.hr-a.

"Očekujem i nadam se osvajanju Lige nacija, da ne budem pretjerano skroman. Mislim da smo mi u većoj prednosti generalno gledajući, onako igrački u odnosu na Nizozemsku. Smatram da smo kvalitetniji od Nizozemske, koja ima fantastičnih igrača i koja je kvalitetna i vjerujem da možemo parirati Nizozemcima i čak osvojiti Ligu nacija, ali vidjet ćemo. Činjenica je da je kraj prvenstva i da ima dosta ozlijeđenih igrača. Nizozemci su u istoj situaciji s igračima bez kojih su ostali, bez stopera i napadača", kazao je Goran Vlaović sportskom novinaru u studiju Net.hr-a.

OVDJE možete pogledati njegovo zanimljivo gostovanje u studiju Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo