GOLMAN MONTPELLIERA ČASTIO: / Subašić i Pašalić velikim preokretom do pobjede

Image
Foto: AFP

U pretposljednjem dvoboju sedmog kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco je na gostovanju pobijedio Montpellier s 3:2 nakon što je prvo poluvrijeme izgubio s 0:2.

24.9.2015.
21:32
AFP
VOYO logo

Domaćin je odigrao sjajnih 45 minuta i pogotkom Daniela Congrea (26) te autogolom Guida Carrilla (45-ag) na odmor otišao s dva gola prednosti. Međutim, u nastavku susreta na terenu je postojala samo jedna momčad. Gosti su u 56. minuti smanjili rezultat golom Fabija Coentraa, a deset minuta kasnije izjednačio je Thomas Lemar.

Monaco skočio na deseto mjesto

Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, domaći vratar Jonathan Ligali je u sudačkoj nadoknadi napravio dvije ogromne pogreške. Prvo mu je iz ruke ispala jedna lagana lopta, a u nastavku akcije je skrivio jedanaesterac oborivši Coentraa. Kazneni udarac sigurno je realizirao Fabinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijel Subašić je vrlo dobro branio za Monaco, a cijeli dvoboj za momčad iz Kneževine odigrao je i Mario Pašalić. Bivši igrač Hajduka imao je dvije lijepe prilike, no oba puta je loše pucao glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi PSG sa 17 bodova, na drugom mjestu je St. Etienne sa 16, dok je treći Rennes s 14 bodova. Monaco je pobjedom skočio na 10. mjesto s 11 bodova, dok je Montpellier ostao na posljednjem mjestu s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo