GODINAMA JE U REALU DIJELIO SVLAČIONICU S RONALDOM, A MESSI MU JE BOLJI NOGOMETAŠ: / 'Cristiano je veličanstven, ali...'

Image
Foto: Josep LAGO / AFP / Profimedia

I on se uključio u vječnu raspravu

4.4.2020.
22:33
Josep LAGO / AFP / Profimedia
VOYO logo

Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo? Ta debata vidi se već skoro dva desetljeća i vodit će se i dalje. Nema tko nije os sadašnjih i bivših nogometaša do raznoraznih stručnjaka i običnih navijača rekao nešto na tu temu. sada im se priključio slavni Brazilac Kaka (37). Legenda Milana dijelila je s Ronaldom svlačionicu Real Madrida od 2009. do 2013., međutim prednost daje Argentincu.

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

“Igrao sam s Ronaldom i zaista je veličanstven nogometaš, ali moram odabrati Messija. On je genijalac, istinski talent. Način na koji igra je nevjerojatan. Ronaldo je pak mašina. Nije samo snažan nego je i brz, lai i snažnog mentaliteta. Uvijek želi igrati i pobijediti, biti najbolji”, rekao je Kaka za Fifu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako se gleda povijest nogometa. Messi u Ronaldo su sigurno među pet najbolji nogometaša na svijetu. Jako smo sretni što ih možemo gledati kako igraju”, zaključio je Brazilac.

Peleu je Ronaldo bolji

Prije nekoliko dana na ovu temu osvrnuo se i čuveni Pele (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo. Mislim da je najbolji, jer ima konstantu forme. Međutim, ne možemo zaboraviti na Lionela Messija," dodao je.

Na pitanje tko je najbolji nogometaš svih vremena, Pele je naglasio kako je teško odgovoriti na to pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo spomenuti Zica, Ronaldinha i Ronaldo. U Europi su Franz Beckenbauer i Johan Cruyff. Međutim, nisam kriv što mislim da je Pele bio bolji od svih njih," kazao je.

Zanimljivo, među najvećima nije spomenuo Diega Maradona s kojim se godinama 'nadmudrivao' oko pitanja tko je najbolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edson Arantes do Nascimento, poznatiji kao Pele, jedini igrač koji je osvojio tri svjetska prvenstva (1958, 1962, 1970).

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo