Mandžukić dobio pohvale nakon rasturanja Barçe

Eminentni nogometni portal Goal.com ocijenio je nastup Marija Mandžukića u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka između Barcelone i Bayerna s 3,5.

2.5.2013.
9:05
VOYO logo

"Koristio je fizičku snagu u dvobojima protiv Barceloninih stopera, dok je trkom stvarao prostor kolegama u napadu, koji su obavili ključan posao u pobjedi Bayerna", stoji u objašnjenju Mandžukićeve ocjene.

Igračem utakmice proglašen je Arjen Robben, koji je za pogodak i konstantno maltretiranje katalonske obrane dobio ocjenu četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najlošije ocijenjeni igrač susreta (2) bio je napadač Pedro, koji osim jednog dalekometnog pokušaja nije napravio apsolutno ništa.

Njemački magazin Kicker sve je nogometaše Bayerna očekivano nagradio iznimno visokim ocjenama za pobjedu protiv Barcelone (3:0) u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici na kojoj je 6 najslabija, a 1 najbolja ocjena najgore je prošao Jerome Boateng, koji je dobio 2,5. Bastian Schweinsteiger i Thomas Müller dobili su savršene jedinice, a svi su ostali dobili dvojke, uključujući i našeg Marija Mandžukića, koji je odigrao još jednu sjajnu utakmicu u napadu, ali i po cijelom terenu.

''Savršeno je odradio svoju ulogu prve brane Barcelonine kreacije. Borben i brz'', napisao je Kicker nakon što se Bayern s ukupnih 7:0 plasirao u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo