Tek sad su svi vidjeli tko je i što je Luka Modrić

Nikad veća pohvala za Luku Modrića nije stigla iz medija kao što je ova: 'Luka Modrić, on je Real Madrid'. Španjolski dopisnik Goal.

23.2.2014.
13:55
VOYO logo

Real je lakoćom slavio protiv slabašnog Elchea s 3:0, no do 72. minute rezultat je bio svega 1:0.

"Sa zanimanjem sam pratio da li će Karim Benzema nastaviti svoju dobru golgetersku formu (nije), kako će povratnik Varane odigrati u obrani, kako će Alvaro Arbeloa zaigrati na lijevom beku umjesto Fabija Coentraa, ali prije svega kako će Real Madrid reagirati bez Luke Modrića u sredini terena", započeo je svoj tekst David Aranda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je, po mojem skromnom mišljenju, danas najbolji igrač Real Madrida. Nisam zaboravio Cristiana Ronalda, ne, ali i bez njega Real melje svoje suparnike. No Modrićev izostanak u vezi je bio i više nego osjetan. Realova lopta je bila spora, nije bilo pritiska na suparničke igrače u sredini terena, kao ni u fazi obrane. Iako je u početku bio kritiziran od većine navijača, Modrić se nije slomio. Mourinho mu je vjerovao, a danas mu vjeruje i Carlo Ancelotti", piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je postao glavni igrač veznog reda, važniji čak i od Xabija Alonsa kojeg svi navijači Kraljevskog kluba obožavaju. No igra Reala ide preko Modrića. Obrana ide preko Modrića, kao i napad. Sve se događa kroz Luku Modrića. Illaramendi je sinoć odigrao sjajnu utakmicu, ali još nema potrebno iskustvo koje imaju Modrić i Alonso. No zato ima najbolje učitelje".

"Modrić je ispravno postupio kada je isforsirao peti žuti karton u utakmici protiv Getafea. Propustio je Elche, no zato će igrati protiv Atletico Madrida 2. ožujka na Vicente Calderonu. Luka je znao da mora biti na raspolaganju momčadi u toj utakmici. Danas, Modrić je Real Madrid".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo