SVI BENZEMINI NESTAŠLUCI: / Seks s maloljetnicom, razbijeni automobili, vožnja bez dozvole...

Image
Foto: AFP

Karim Benzema uhićen je pod ozbiljnim optužbama da je snimkama seksa ucjenjivao suigrača iz francuske reprezentacije Mathieu Valbuena i sad mu prijeti mu zatvorska kazna od čak pet godina.

7.11.2015.
8:45
AFP
VOYO logo

Precizni kroničari izbrojali su sve Benzemine najveće incidente, najveću borbu Francuz je vodio s prometnom policijom, a zbog vožnje bez dozvole mora se pojaviti i na sudu.

Image
BENZEMU ĆE POKOPATI SNIMKA RAZGOVORA: /

'Ne brini, platit će on'

Image
BENZEMU ĆE POKOPATI SNIMKA RAZGOVORA: /

'Ne brini, platit će on'

10. srpanj 2010.

U Francuskoj se Benzema morao očitovati o optužbama da je imao seksualne odnose s maloljetnom prostitutkom Zahiom Dehar. U tom slučaju, u koji je bio upleten sa suigračem iz reprezentacije Franckom Riberyjem, konačno je oslobođen početkom 2014.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. prosinca 2009.

Nedugo po dolasku u Madrid, francuski napadač razbio je službeni automobil Audi Q7. "Dobro da je tamo bila ograda, inače bih sletio u ribnjak", veselo je prokomentirao Benzema koji se na društvenim mrežama često hvalio svojom kolekcijom skupocjenih automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

24. prosinca 2009.

Tri tjedna kasnije, na francuskom otoku La Réunion u Indijskom oceanu, isto je učinio s Ferrarijem, utrkujući se s prijateljima. Slavio je 22. rođendan, a ponovno je prošao bez ozljeda.

16. lipanj 2011.

Benzema je kažnjen s 250 eura jer je na Ibizi sudjelovao u ilegalnim utrkama sa svojim Porcheom. Lokalna policija morala je na cesti postaviti zapreke kako bi zaustavila razulareno društvo slavnog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. veljače 2013.

Radar ga je uhvatio kako u okolici Madrida vozi 214 km na sat, u zoni gdje je dozvoljeno voziti 100 km/h. Sud mu je ovaj put odrezao kaznu od 18.000 eura i oduzeo vozačku na osam mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11. svibanj 2015.

Policija je tijekom rutinske kontrole uhvatila Benzemu u vožnji bez dozvole. Protiv njega podignuta optužnica za ugrožavanje sigurnosti na cestama.

30. listopada 2015.

Ponovno je Benzema uhvaćen bez vozačke dozvole za volanom. Vozilo, Audi RS7 mu je oduzeto, iako se igrač trudio dokazati kako je ovlašten voziti taj automobil. Dodatna komplikacija je u tome što se francuski napadač mora pojaviti na sudu 21. studenog, upravo na dan El Clasica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo